Banenavond

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar Modderkolk? Tijdens onze banenavond kun je vrijblijvend kennismaken en kom je meer te weten over onze unieke projecten in de regio, de prettige werksfeer en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Heb je een vraag? Neem contact op.

Kom vrijblijvend kennismaken

Kom vrijblijvend kennismaken

­Bij Modderkolk zijn we voortdurend op zoek naar (technisch) talent. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, graag wilt werken en leren tegelijk, interesse hebt om je te laten omscholen of juist een leuke stage of afstudeerproject zoekt: bij Modderkolk is het allemaal mogelijk. Tijdens onze banenavond ontdek je welke kansen er voor jou liggen. We laten je graag kennismaken met onze teams, projecten en de werksfeer. Zo kun je geheel vrijblijvend een kijkje achter de schermen nemen.

Waarom kennismaken met Modderkolk?

 • Om vakgenoten te leren kennen

  Maak kennis met de beste elektrotechnici uit de regio.

 • Wij denken mee met jouw carrière

  We bieden cursussen en trainingen aan om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

 • Een prettige werkomgeving in een nieuw pand

  Kom werken op onze nieuwe, moderne en inspirerende werkplek in Wijchen.

 

De volgende banenavond is op woensdag 21 februari van 17.00 uur tot 20.00 uur.

 

Werken bij Modderkolk

Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in de industriële elektrotechniek en automatisering binnen de gezondheidszorg, industrie en watermanagement. Zoek jij een uitdagende baan en wil je werken aan mooie projecten? Dan maken we graag kennis met je. Of je nou aan de slag wil als monteur, engineer, projectleider of een andere technische functie, grote kans dat er iets voor jou bij zit.

Leren en werken

Wij geloven in leren door te doen. Daarom hebben wij een bedrijfsschool opgezet: de Modderkolk Academy. Tijdens deze BBL opleiding krijg je op ons kantoor in Wijchen één dag in de week les van docenten van het Koning Willem 1 college en werk je vier dagen mee met onze ervaren collega’s om zo alles over elektrotechniek te leren. Na het afronden van de opleiding ontvang je een landelijk erkend diploma. Meer informatie? Je leest het hier.

 

 

Laat je omscholen

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en wil jij je graag laten omscholen? Of je nu uit de bouw, horeca of zorg komt, dat maakt niets uit. Middels een omscholingstraject leer je bij ons het vak van ervaren collega’s, waarbij je alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Benieuwd naar deze combinatie van werken en leren? Loop dan gerust binnen tijdens onze banenavond. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Stage of afstuderen

Ga jij binnenkort stage lopen of afstuderen? Ook dan zijn er bij Modderkolk volop mogelijkheden. We denken graag met je mee en stellen samen met jou een passende opdracht op, zodat jij er ook echt iets aan hebt. Want leren en ontwikkelen staat binnen onze organisatie centraal.

 

Neem contact op

  Wil je tijdens de open avond graag meer weten over een specifiek onderwerp? Laat het ons weten. We zorgen ervoor dat de juiste collega aanwezig is om al jouw vragen te beantwoorden.