fbpx

Bedrijfsschool BBL-traject

Wil jij werken en leren combineren? Wellicht is onze Bedrijfsschool dan de plek voor jou. Als monteur in opleiding werk je vier dagen en volg je één dag theorielessen. Tijdens je werkdagen wordt je begeleidt door ervaren, vakbekwame monteurs. De theorielessen worden gegeven door docenten van het Koning Willem 1 college op onze Bedrijfsschool.
  • Text Hover

De Opleiding


Als Technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie ben je breed opgeleid binnen de elektrotechniek. Zo leer je over besturingstechniek, aandrijftechniek en meet- en regeltechniek, maar ook inspecties komen aan bod.

Koning Willem 1 College


Sinds de start van de Modderkolk Bedrijfsschool zijn we een samenwerking aangegaan met het Koning Willem 1 College. Docenten van het KW1 college verzorgen bij ons op locatie de theorielessen.

Combineer leren en werken!

Wij geloven in leren door te doen. Vandaar dat wij leren en werken als combinatie aanbieden. Ben jij iemand die niet graag dagen stil zit in de schoolbanken, maar liever bezig is? Merk jij dat je de theorie beter snapt als je het mag toepassen in de praktijk? Dan is dit jouw plek.

Leer van vakmensen

Niemand legt het beter uit dan de ervaren vakman. Bij de Modderkolk Bedrijfsschool wordt je daarom gedurende je opleiding begeleid door ervaren vakmensen. Dit geldt niet alleen voor de praktijk, maar ook voor de theorievakken die gegeven worden door docenten met ervaring in het werkveld.

Studenten en Docenten


Leuk al die mooie verhalen, maar hoe is het nu echt om als student op de Modderkolk Bedrijfsschool te zitten? Onze Monteurs in Opleiding geven aan waarom zij kozen om hun opleiding bij ons te volgen.

Selectieprocedure


Elk jaar worden er 7 à 8 talenten geselecteerd die mogen starten aan onze Modderkolk Bedrijfsschool. Er wordt tijdens de selectie gekeken naar inzet en talent. Leeftijd en ervaring speelt daarin geen rol.