fbpx
De opleiding
Een opleiding waar de techniek centraal staat! 
Door te doen leert men het meeste. Zeker als dat onder begeleiding van ervaren vakmensen en de beste docenten is!

Inhoud opleiding

Als Technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie ben je breed opgeleid binnen de elektrotechniek. Zo leer je over besturingstechniek, aandrijftechniek en meet- en regeltechniek, maar ook inspecties komen aan bod. Daarnaast doe je examen in Nederlands, Engels, Loopbaan en burgerschap, Rekenen en Keuzedelen, zoals dit bij elke MBO niveau 3 en 4 opleiding in Nederland verwacht wordt.
Om iedere monteur in opleiding de kans te geven de theorie goed onder de knie te krijgen wordt er zowel klassikaal, in groepjes als individueel geleerd, waarbij de klas maximaal 15 studenten tegelijkertijd bevat.

Opleidingsprogramma

Hieronder vind je het globale programma van de opleiding. Tijdens elk leerjaar is er een goede mix van theorie en praktijk. Deze mix ontstaat niet alleen door de verdeling van vier dagen werken in de praktijk en één dag theorie, maar ook door de afwisseling tijdens de theoriedagen. Zo is er op deze dagen veel ruimte en aandacht voor praktische opdrachten.
Leerjaar 1:
Behalen van MBO niveau 2 diploma
Leerjaar 2 & 3:
Behalen van MBO niveau 3 diploma
Leerjaar 4:
Behalen van MBO niveau 4 diploma Technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie.
Helaas is de inschrijving voor studiejaar 2020-2021 gesloten. Wil je op de hoogte blijven voor studiejaar 2021-2022? Stuur dan een e-mail naar sollicitaties@modderkolk.nl
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover