Gezondheidszorg

Of het nu gaat om ziekenhuizen, klinieken of verpleeg- en verzorgingstehuizen, Modderkolk heeft ruime ervaring op het gebied van technische oplossingen voor de zorgsector. Binnen de zorgsector zijn we totaalaanbieder voor alle technische oplossingen. Dit betekent dat we werkzaamheden uitvoeren op het gebied van luchtbehandeling (HVAC), elektrotechniek, brandmeldinstallaties en netwerk.

Over de afdeling

Over de afdeling

Modderkolk heeft de zorgsector opgedeeld in drie teams: Ziekenhuizen, Klinieken en Pharma. Op die manier houden we de lijnen kort en heeft de klant te maken met dezelfde bekende gezichten. Ook zijn we hierdoor flexibel en kunnen we snel schakelen als het nodig is. Omdat processen binnen de zorg altijd door moeten gaan, proberen we overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we door goed te overleggen en duidelijk te communiceren.

Binnen de gezondheidszorg ga jij samen met de klant zorgen voor de best mogelijk zorg voor de patiënten. Hierbij werk je bijvoorbeeld aan de renovatie van een compleet OK-complex, verzorg je het onderhoud aan installaties, los je storingen op of werk je vast op een locatie voor het beheer van de technische installaties. Je werkt voornamelijk in schone omgevingen. De meeste werkzaamheden vinden binnen plaats.

“De vaste klantenkring maakt mijn werk erg leuk. Je leert daardoor de mensen op locatie echt kennen. Daarnaast geeft het een voldaan gevoel om een storing op te lossen en vervolgens de klant tevreden achter te laten.”

|Martijn, Service technicus.

Onze vacatures