Het verhaal van projectmanager Martin

  • 5 april 2022
  • 3 min. leestijd
  • Martin

Maak kennis met Martin. Martin is één van de ambitieuze projectmanagers bij Modderkolk. Hij is binnen 7 jaar doorgegroeid van leidinggevend monteur, via projectleider, tot projectmanager. In onderstaand verhaal vertelt hij hoe hij de afgelopen 10 jaar bij Modderkolk heeft ervaren.

Martin is 10 jaar geleden bij Modderkolk komen werken omdat wij voornamelijk werken in de industriële elektrotechniek bij klanten in de regio. Na een aantal jaren als leidinggevend monteur gewerkt te hebben, is hij de deeltijdopleiding HBO technische bedrijfskunde gaan volgen. “Ik wilde graag doorgroeien, Modderkolk heeft mij hier alle ruimte en mogelijkheden voor geboden om mijn ambitieuze doelen te kunnen realiseren.” Na het succesvol afronden van zijn opleiding is hij doorgegroeid tot projectmanager.

Het tofste project waar ik als leidinggevend monteur aan gewerkt heb is een grote ombouw van een verbrandingsoven. “Dit was voor mij als monteur een heel leuk project omdat alle facetten van techniek aan de orde zijn geweest. De werkzaamheden moesten in een hele korte tijd worden uitgevoerd. Ongeveer 8 weken. De uitdaging was om alles binnen deze tijd gereed te hebben met de kwaliteit die de klant van ons gewend is. Als dit dan lukt geeft dat het hele team veel voldoening.”

Contact met klanten

Het leukste aan zijn huidige functie vindt hij het regelmatige klantcontact op locatie. Je bent dus niet alleen maar op kantoor. Bovendien heb je de vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen waardoor je nooit weet wat de dag precies gaat brengen. Ook het aansturen van de verschillende disciplines zoals hardware- en software-engineers, panelenbouw en montage vindt Martin erg leuk om te doen. “Het ervoor zorgen dat iedereen samenwerkt om een mooi resultaat neer te zetten voor de klant en voor Modderkolk is het mooiste werk wat er is.”

Goede sfeer

Martin houdt erg van gezelligheid, iets wat bij Modderkolk zeker niet ontbreekt. Modderkolk organiseert vaak vrijblijvende, gezellige feestjes. Ook vieren we bij Modderkolk regelmatig successen. “Mijn leukste herinnering aan werken bij Modderkolk is een feestavond in Engeland met een groep collega’s die een project van een half jaar hadden afgerond. Deze laatste avond was de afsluiting van een project waarin wij allemaal veel energie hebben gestoken en blij waren dat het ten einde was.”

Lijkt het jou na het lezen van dit verhaal leuk om bij Modderkolk te werken? Kijk dan eens naar onze vacature voor projectmanager. Niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij alle vacatures.

Martin