Het verhaal van senior technisch specialist Jeroen

  • 18 juni 2021
  • 3 min. leestijd
  • Sander van Loenen

Maak kennis met Jeroen! Jeroen is al ruim 20 jaar in dienst bij Modderkolk en werkzaam als senior technisch specialist. In onderstaand verhaal vertelt hij over zijn keuze om bij Modderkolk te gaan werken en ervaringen binnen ons bedrijf.

Waarom Modderkolk?

Jeroen is ruim 20 jaar geleden bij Modderkolk begonnen als leerling monteur. Van hieruit is hij stapsgewijs doorgegroeid naar zijn huidige functie.

Jeroen; “Ik heb vroeger voor Modderkolk gekozen, omdat mijn interesse ligt bij werken in industriële bedrijfsinstallaties en Modderkolk daarin is gespecialiseerd met leuke klanten en projecten. Tevens zitten de meeste klanten in dezelfde omgeving wat een korte reistijd betekent. Wat mijn functie zo leuk maakt, is dat het specialistisch en uitdagend is. Ik leer nog iedere dag bij. Ik haal plezier uit de omgang met de klant, het meedenken met de klant en zorg dragen voor goede afloop van onze leuke en mooie projecten. Tevens mag ik collega’s en leerlingen aansturen en begeleiden, wat mijn werk erg divers maakt.”

Toffe projecten

Afgelopen 20 jaar heeft Jeroen aan een hoop verschillende projecten gewerkt. Als je Jeroen vraagt wat het leukste project is waaraan hij heeft gewerkt, is dit een erg lastige vraag om te beantwoorden.

“Ik heb alleen maar aan toffe projecten gewerkt. Ieder nieuw project is elke keer weer leuk, leerzaam en uitdagend. Om er een paar op te noemen: diverse projecten voor NXP Nijmegen, waterzuiveringsinstallatie in Tull en ’t Waal, een complete installatie voor MSD in Oss en een groot magazijn compleet met kantoor, magazijnhal, clean room en technische ruimtes. Op dit moment maak ik revisietekeningen voor een klant in de industrie. Kortom allemaal toffe projecten.”

Mijn leukste herinneringen

Jeroen omschrijft werken bij Modderkolk als leuk, uitdagend en leerzaam. Hij heeft mooie herinneringen aan de gezellige feestjes en uitjes samen met zijn collega’s.
“Wat ook heel tof is, is dat ik het bedrijf heb zien groeien met de jaren mee, dat is een hele mooie herinnering waard.”

Wanneer Jeroen niet aan het werk is, onderneemt hij graag leuke activiteiten met zijn vrouw en dochters. Jeroen vind het leuk om zijn vrienden en kennissen te helpen met klusjes. Hij staat dan ook altijd voor iedereen klaar.
Jeroen: “Ik ben trots op mijn vrouw en kinderen en natuurlijk op mezelf omdat ik het al zover geschopt heb met de kennis die ik (na al die jaren bij Modderkolk) heb opgebouwd.”

Lijkt het jou na het lezen van dit verhaal leuk om ook bij Modderkolk te werken? Kijk dan eens bij onze vacatures. We maken graag kennis met je!

Sander van Loenen

Marketing- en communicatiespecialist