Het verhaal van service technicus Martijn

  • 18 juni 2021
  • 3 min. leestijd
  • Sander van Loenen

Maak kennis met Martijn! Martijn is bij Modderkolk werkzaam als service technicus. In onderstaand verhaal vertelt hij over zijn ervaringen en werkzaamheden binnen Modderkolk.

Onze service technicus Martijn houdt van interessant werk en gezelligheid. Beide vond hij in zijn huidige functie bij Modderkolk. Na een succesvol afgeronde stage bij Modderkolk en het behalen van zijn MBO niveau 4 diploma, keert Martijn terug om zijn eerste contract te tekenen.
Martijn: “Het bedrijf waar ik destijds eindstage liep bood me ook een contract aan, maar na een telefoontje van Modderkolk was mijn keuze toch snel gemaakt. Ik vind het werk bij Modderkolk mooier en interessanter. Daarnaast heb ik nu een kortere reisafstand naar mijn werk en kreeg ik een beter aanbod wat betreft de arbeidsvoorwaarden.”

Wat doet een Service Technicus?

Als Service Technicus heeft Martijn veel vrijheid en voert hij verschillende soorten werkzaamheden uit. In de meeste gevallen werkt hij een paar dagen bij een klant aan kleinere projecten en gaat dan door naar een andere klant. Martijn: “De vaste klantenkring maakt mijn werk erg leuk. Je leert daardoor de mensen op locatie echt kennen. Daarnaast geeft het een voldaan gevoel om een storing op te lossen en vervolgens de klant tevreden achter te laten.”

De leukste herinneringen

Als er gevraagd wordt wat het leukste project voor Martijn was tot nu toe, dan hoeft hij niet lang na te denken.
Martijn: “Tull en ’t Waal. Dat is een waterzuivering pompstation waar we een groot project gedraaid hebben. Ik heb van het begin tot en met het einde meegewerkt aan dit project. Onze werkzaamheden liepen uiteen van een tracé bouwen tot het trekken en aansluiten van kabels. Ook het testen van de installaties is door ons uitgevoerd. Het was voor mij een tof project, omdat ik er erg veel van heb geleerd”.

Martijn beschrijft Modderkolk als een gezellige werkgever met veel doorgroeimogelijkheden en waar je niks te kort komt.
Martijn: “De leukste herinneringen heb ik dan ook aan de verschillende barbecues en borrels. Deze zijn erg gezellig en gaan vaak door tot in de late uurtjes.”

Lijkt het jou na het lezen van dit verhaal leuk om ook bij Modderkolk te werken? Wij zijn onder andere op zoek naar zelfstandig elektromonteurs voor de industrie en de watersector.

Sander van Loenen

Marketing- en communicatiespecialist