Het verhaal van validatie engineer Davy

  • 21 april 2023
  • 2-3 min. leestijd
  • Davy van Ewijk

Davy van Ewijk is bij Modderkolk werkzaam als validatie engineer. Hij is begonnen op de Modderkolk Academy voor de opleiding zelfstandig elektromonteur. Inmiddels heeft hij de opleiding MBO niveau 3 en 4 afgerond en werkt hij aan de mooiste projecten en installaties binnen de gezondheidszorg. In deze blog lees je zijn verhaal.

Afgelopen najaar heeft Davy gewerkt aan de renovatie van Bergman Clinics Breda. Tijdens het project zijn de drie bestaande operatiekamers verbouwd en is voor iedere OK een aparte opdekruimte gerealiseerd. Davy van Ewijk: “Bij dit project heeft Modderkolk alle aanpassingen gedaan aan de elektrotechnische- en luchtbehandelingsinstallaties die nodig waren voor de verbouwing van het operatiecomplex.”

Binnen Modderkolk wordt gewerkt in vaste klantgerichte teams. Hierdoor heeft de klant te maken met vertrouwde gezichten. Het werk van Modderkolk is vrij divers. De ene keer ben je bezig met een verbouwing en de andere keer met een validatie.

Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Davy van Ewijk: “Na het afronden van de Modderkolk Academy bood Modderkolk mij vrijwel direct verschillende cursussen aan om direct door te kunnen leren en te ontwikkelen binnen mijn functie. Modderkolk is een familiebedrijf waar iedereen goed samenwerkt aan mooie projecten. Daarnaast heerst er een goede onderlinge sfeer. Kortom: een erg fijne plek om te werken!”

Lijkt het jou net als Davy leuk om bij Modderkolk te werken? Kijk dan eens naar onze vacature voor validatie engineer of elektromonteur. Op zoek naar een andere uitdaging? Kijk dan eens bij onze vacatures of neem contact op met Iris Stevens (06-57138777 of Istevens@modderkolk.nl).

Davy van Ewijk

Validatie engineer