Industrie

Sinds de jaren 70 is Modderkolk zijn focus gaan verleggen naar de industriële sector. Binnen deze sector ondersteunen we allerlei bedrijven zoals de voedselindustrie, maakindustrie, afvalverwerking en meer. Inmiddels hebben we ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek en automatisering binnen deze sector en gaan we altijd mee in de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Over de afdeling

Over de afdeling

Modderkolk is ingedeeld in cellen, zogenaamde klantenteams. Hierdoor zijn de lijnen kort en heeft de klant altijd te maken met bekende gezichten. Binnen de industrie kennen we twee cellen: Industrial Solutions en klantlocatie NXP. Of het nu gaat om de uitvoer van projecten, het uitvoeren van onderhoud of het oplossen van storingen; onze medewerkers staan dag in dag uit klaar om de klant zo goed mogelijk te ontzorgen.

Wanneer je kiest voor de industrie kom je in een gezellig team waar hard wordt gewerkt. Onze collega’s gaan altijd voor het beste resultaat. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om grote projecten of het oplossen van een kleine storing. We staan altijd voor onze klanten klaar. Als je kiest voor een functie binnen de industrie kom je op uitdagende plekken en werk je aan mooie installaties.

Vacatures

“Het unieke aan Modderkolk is de informele sfeer die we hier hebben. De gemoedelijkheid en samen bouwen aan mooie projecten is denk ik wat Modderkolk heel uniek maakt.”

|Martin, Projectmanager.