Let's connect

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar Modderkolk? Tijdens Let’s Connect kom je meer te weten over onze unieke projecten in de regio, de onderlinge sfeer en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Waarom kennismaken met Modderkolk?

Waarom kennismaken met Modderkolk?

Modderkolk is een toonaangevend installatiebedrijf in de industriële elektrotechniek en automatisering. Wij zijn actief binnen de industrie, de gezondheidszorg en het watermanagement. Binnen deze branches hebben wij een grote diversiteit aan technische functies, dus grote kans dat er iets voor jou bij zit. Wil jij hier meer over weten? Kom dan op maandagavond 13 februari kennismaken en ontdek of we een connectie hebben. Wij openen onze deuren dan van 17:00u-20:00u.

Waarom kennismaken met Modderkolk?

  • Om vakgenoten te leren kennen.
    Maak kennis met de beste elektrotechneuten uit de regio.
  • Bepaal waar jij je verder in wil ontwikkelen.
    Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. We denken graag met je mee.
  • Een nieuwe frisse werkomgeving in een nieuw pand.
    Kom werken in een nieuwe, inspirerende en moderne werkplek in Wijchen!

Modderkolk Academy

Op 13 februari besteden we speciale aandacht aan de Modderkolk Academy, onze interne opleiding tot zelfstandig elektromonteur. Tijdens de informatiesessies (17.30u en 19.00u) vertellen docenten van de opleiding je alles over het traject monteur in opleiding. Daarnaast kun je jouw vragen stellen aan leerlingen van de bedrijfsschool en andere collega’s. Heb je op voorhand vragen? Stuur dan een mailtje naar sollicitaties@modderkolk.nl of neem contact op met Iris Stevens via 06 57 13 87 77.

Waar is het?

Let’s connect vindt plaats in ons nieuwe onderkomen, Technoforum. Het adres is: Nieuweweg 101 in Wijchen.

 

Rondleiding

Rondleiding

Wij verzorgen deze avond een rondleiding waarbij je meer te weten komt over Modderkolk. Nog niks gegeten? Bij binnenkomst staat er een lekker broodje en wat te drinken voor je klaar. Wil je na de rondleiding meer weten? Dan vertellen onze collega’s je graag meer over het werken bij Modderkolk.

 

Heb jij specifieke vragen deze avond? Kies hieronder het onderwerp waar jij graag meer over wil weten en laat je gegevens achter. Wij zorgen ervoor dat je de informatie krijgt waar je naar op zoek bent. Wil je nu alvast connecten? Kijk dan alvast op onze LinkedIn pagina:

LINKEDIN PAGINA

Aanmeldformulier