Let's Connect

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar Modderkolk? Tijdens Let’s Connect kom je meer te weten over onze unieke projecten in de regio, de onderlinge sfeer en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Waarom kennismaken met Modderkolk?

Waarom kennismaken met Modderkolk?

Modderkolk is een toonaangevend installatiebedrijf in de industriële elektrotechniek en automatisering. Wij zijn actief binnen Industrie, Healthcare en Watermanagement. Binnen deze branches hebben wij een grote diversiteit aan technische functies, dus grote kans dat er iets voor jou bij zit. Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons bedrijf? Kom dan op woensdag 7 juni tussen 17.00u en 20.00u langs in Technoforum om vrijblijvend kennis te maken.

Waarom kennismaken met Modderkolk?

  • Om vakgenoten te leren kennen.
    Maak kennis met de beste elektrotechneuten uit de regio.
  • Bepaal waar jij je verder in wil ontwikkelen.
    Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. We denken graag met je mee.
  • Een nieuwe frisse werkomgeving in een nieuw pand.
    Kom werken in een nieuwe, inspirerende en moderne werkplek in Wijchen!

Waar is het?

Let’s Connect vindt plaats in ons nieuwe onderkomen, Technoforum. Het adres is: Nieuweweg 101 in Wijchen.

Wanneer is het?

Je bent welkom op woensdag 7 juni tussen 17.00u en 20.00u

Informatie Modderkolk Academy

Informatie Modderkolk Academy

Tijdens Let’s connect op 7 juni besteden we in het bijzonder aandacht aan de Modderkolk Academy. Wil jij werken en leren tegelijk? Dan is de Modderkolk Academy wellicht iets voor jou. Tijdens deze BBL opleiding krijg je één dag in de week les van docenten van het KW1C college uit ’s Hertogenbosch en werk je vier dagen mee om alles over elektrotechniek te leren van onze ervaren collega’s. Na het afronden van de opleiding ontvang je een landelijk erkend diploma. Meer informatie? Kijk dan op: Modderkolk Academy.

Heb jij specifieke vragen voor deze dag? Kies hieronder het onderwerp waar jij graag meer over wil weten en laat je gegevens achter. Wij zorgen ervoor dat je de informatie krijgt waar je naar op zoek bent. Wil je nu alvast connecten? Kijk dan alvast op onze LinkedIn pagina:

LINKEDIN PAGINA

Aanmeldformulier