Modderkolk Academy

Wij geloven in leren door te doen. Daarom hebben wij in 2012 in samenwerking met het Koning Willem 1 College de Modderkolk Academy opgezet. Een unieke combinatie tussen leren en werken. Wij bieden jou de mogelijkheid om je mbo-diploma elektrotechniek te behalen. Is dit voor jou dé ultieme combinatie om een nieuw vak te leren? Dan is de Modderkolk Academy een mooie kans voor jou.

Hoe ziet een werkweek eruit?

Hoe ziet een werkweek eruit?

Op maandag kom je op ons kantoor in Wijchen om daar in een kleine klas (+/- 12 leerlingen) je lessen te volgen. Een leraar van het KW1C geeft jou de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. De rest van de week werk je samen met collega monteurs in het veld en word je begeleid door onze ervaren vakmensen. Want: geen betere leerschool dan de praktijk.

Samenwerking met het Koning Willem I College

In september 2012 startte Modderkolk samen met het Koning Willem I College een bedrijfsschool: Modderkolk Academy. Binnen de bedrijfsschool leiden we medewerkers van Modderkolk op via een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) op mbo-niveau 2, 3 en 4.

Om technische ontwikkelingen bij te blijven, is ook de juiste bij- of omscholing onmisbaar. Met het brede techniekaanbod van het Koning Willem I College is er keuze genoeg uit trainingen, cursussen, bedrijfsopleidingen, maatwerk of in-company trajecten. Praktijkgericht en direct toepasbaar. Het Koning Willem I College heeft veel ervaring met technische opleidingstrajecten. Zij werken alleen maar met experts uit de praktijk: zo bieden wij precies wat er nodig is om organisatie en medewerkers te laten groeien.

Hoe meld ik me aan?

Hoe meld ik me aan?

Bij Modderkolk vinden we goede begeleiding en kleine klassen belangrijk. Zo krijg jij de aandacht die je nodig hebt. Daarom werken we met een selectieprocedure. Zie jij ons werk- en leertraject wel zitten? Meld je dan aan via onderstaande button. Na jouw aanmelding word je uitgenodigd voor een eerste kennismaking. Daarna volgt een tussentijdse selectie en nodigen we je uit voor een testdag. Rond je deze testdag succesvol af? Dan volgt een kennismaking met de teams binnen Modderkolk. Is er een wederzijdse klik? Dan heten we je van harte welkom bij één van onze teams.

Kom vrijblijvend kennis maken tijdens Let’s Connect

Denk je dat de Modderkolk Academy iets voor jou is, maar heb je nog vragen? Kom dan op woensdag 7 juni, tussen 17.00u en 20.00u, langs tijdens Let’s Connect. Op deze dag kun je al je vragen stellen aan de docent van de opleiding en leerlingen die de Modderkolk Academy gevolgd hebben.

Starten in september?
Meld je dan nu nog aan!

 

Waarom de Modderkolk Academy?

Waarom de Modderkolk Academy?

 • BBL opleiding elektrotechniek niveau 2, 3 of 4
  • Je opleiding wordt door Modderkolk betaald
 • Vier dagen werken, één dag leren
  • Je volgt je lessen in Wijchen
  • Vanaf dag één een fulltime salaris
 • Landelijk erkend diploma
  • Docent van het Koning Willem 1 College
 • Veel groeikansen
  • Ook na het behalen van je diploma is je persoonlijke ontwikkeling belangrijk
 • Plezier in je werk staat voorop!
  • Verschillende borrels, activiteiten en uitjes.

Meer informatie of wil jij je aanmelden voor de procedure?