fbpx
Het Bedrijf
Modderkolk is een toonaangevend familiebedrijf binnen de industriële elektrotechniek. We richten ons op de drie branches; de Industrie, het Watermanagement en de Zorg. Binnen elke branche hebben we meerdere gespecialiseerde teams die werken voor een bepaalde klant of klantgroep. Kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Deze video geeft je in het kort een impressie van ons bedrijf en onze projecten.
Onze Visie
Ons doel is om een eeuwig florerend bedrijf te zijn. Dit houdt in dat we willen groeien en blijven ontwikkelen, maar ook met verstand om blijven gaan met de mensen en de maatschappij om ons heen. Om dit doel te behalen heeft onze eigenaar-directeur Simon de Luij een aantal jaren geleden duidelijke keuzes gemaakt. In deze video vertelt Simon welke keuzes hij maakte en hoe dat tot nu toe heeft uitgepakt.
Waarom werken bij 
Modderkolk?
Je krijgt wat je nodig hebt 

Echte vakmensen die hun werk met plezier doen en verantwoordelijkheid nemen: daarin zit de kracht van Modderkolk. Op die vakmensen zijn we dus heel zuinig. Dat betekent dat we niet moeilijk doen. Je krijgt wat je nodig hebt om goed te kunnen werken. Of het nu gaat om vers fruit en goede koffie op je werkplek, fatsoenlijk gereedschap of een opleiding die je wilt volgen. En wil je nieuwe technieken leren, je specialiseren, doorgroeien of een keer in een andere branche werken? Dan helpen we je daarbij. Want jij zorgt goed voor onze klanten, dus wij zorgen goed voor jou.

We helpen elkaar

Werken bij Modderkolk is leuk. Onze gezellige borrels en activiteiten zijn altijd drukbezocht en ook op de werkvloer is het een feestje. Je werkt veel samen met collega’s en iedereen staat voor elkaar klaar. Zo krijg jij de ruimte om op een ontspannen manier te leren.
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

Interesse? Bekijk onze vacatures