fbpx
Het Bedrijf
Modderkolk is een toonaangevend installatiebedrijf in de industriële elektrotechniek. Wij helpen eersteklas bedrijven op het gebied van water, industrie en gezondheidszorg hun doelstellingen te halen.

We werken in bevlogen teams aan de mooiste technische projecten en uitdagingen. Vaak duiken we diep in de werkprocessen van de klant. Dat vraagt om verantwoordelijkheid, de wil om te leren en passie voor techniek. Maar daar krijg je ook veel vrijheid voor terug. We luisteren naar wat jij nodig hebt en zorgen zo dat jij je iedere dag weer kunt ontwikkelen. Want één ding is zeker: we leveren geen half werk. En daar zijn we trots op. 

Deze video geeft je in het kort een impressie van ons bedrijf en onze projecten.
Onze Visie
Ons doel is om een eeuwig florerend bedrijf te zijn. Dit houdt in dat we willen groeien en blijven ontwikkelen, maar ook met verstand om blijven gaan met de mensen en de maatschappij om ons heen. Om dit doel te behalen heeft onze eigenaar-directeur Simon de Luij een aantal jaren geleden duidelijke keuzes gemaakt. In deze video vertelt Simon welke keuzes hij maakte en hoe dat tot nu toe heeft uitgepakt.
Waarom werken bij 
Modderkolk?
Je krijgt wat je nodig hebt 

Echte vakmensen die hun werk met plezier doen en verantwoordelijkheid nemen: daarin zit de kracht van Modderkolk. Op die vakmensen zijn we dus heel zuinig. Dat betekent dat we niet moeilijk doen. Je krijgt wat je nodig hebt om goed te kunnen werken. Of het nu gaat om vers fruit en goede koffie op je werkplek, fatsoenlijk gereedschap of een opleiding die je wilt volgen. En wil je nieuwe technieken leren, je specialiseren, doorgroeien of een keer in een andere branche werken? Dan helpen we je daarbij. Want jij zorgt goed voor onze klanten, dus wij zorgen goed voor jou.

We helpen elkaar

Werken bij Modderkolk is leuk. Onze gezellige borrels en activiteiten zijn altijd drukbezocht en ook op de werkvloer is het een feestje. Je werkt veel samen met collega’s en iedereen staat voor elkaar klaar. Zo krijg jij de ruimte om op een ontspannen manier te leren.
  • Text Hover

Modderkolk is ondernemend

We kijken altijd vooruit en ontwikkelen doorlopend. We willen de beste zijn, door hoge kwaliteit te bieden met slimme oplossingen. We durven opdrachten aan te nemen, ook als kennis daarvoor nog in ontwikkeling is. Steeds verder verbeteren zit in de vezels van het bedrijf. Dat zie je in de plannen, in de techniek, maar ook in de manier van managen. Al jarenlang dragen we het keurmerk ’best managed company’.

Modderkolk is betrokken

We werken in hechte teams met teamspirit. We starten samen de dag en we sluiten ook weer samen af. En we staan klaar voor elkaar als het nodig is. Als je vragen hebt, kun je altijd iemand bellen. Dat is heel laagdrempelig.
Modderkolk zorgt goed voor medewerkers, daar is veel aandacht voor. De faciliteiten zijn bijvoorbeeld uitstekend verzorgd. Er is altijd vers fruit en drinken op de werkplek en ook de veiligheid neemt Modderkolk serieus. En als iemand niet goed in zijn vel zit, dan wordt daar tijd voor gemaakt. Ook zijn er veel leuke feestjes en activiteiten, zoals borrels, BBQ’s en sportactiviteiten. En elk jaar legt Modderkolk je een week lang in de watten, tijdens de week van de medewerker.
De omgang met elkaar is ongedwongen en respectvol. We werken samen op basis van vertrouwen. Er is veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng, bijna alles is mogelijk als je het bespreekbaar maakt. Je mag leren en fouten maken. Daar staat tegenover dat je als medewerker verantwoordelijkheid neemt in je werk.

Modderkolk is betrouwbaar

Je hoeft bij Modderkolk nooit ergens achteraan te gaan. Afspraken worden gewoon nagekomen. Dat geldt voor medewerkers en voor klanten. Ook als werkgever op de lange termijn is Modderkolk betrouwbaar, het bedrijf is financieel gezond en alles is gericht op een duurzame bedrijfsvoering.
In het werk gaan we ervoor om de klant te helpen. We bewegen snel mee met de vraag en lopen niet weg als het moeilijk wordt. We voelen ons verantwoordelijk voor dat we klanten goed helpen. Door die insteek hebben we langdurige klantrelaties.
  • Text Hover
  • Text Hover

Interesse? Bekijk onze vacatures