Het laatste nieuws

Wil jij alles weten over het werk van onze collega’s en welke projecten we uitvoeren? Je leest het op onze blogpagina. Op deze pagina vertellen onze medewerkers aan welke projecten zij hebben gewerkt en hoe zij het werken bij Modderkolk ervaren.

Alle blogs

Het verhaal van ...
Het verhaal van Andreas

Andreas Stolle is werkzaam bij Modderkolk in het team Water Solutions. Hij volgt bij Modderkolk de opleiding tot zelfstandig elektromonteur. Eerder heeft hij al zijn niveau 3 diploma gehaald en gaat nu voor niveau 4. Nog steeds komt Andreas dagelijks met veel plezier naar Modderkolk toe. In deze blog lees je zijn verhaal.

Lees artikel
Het verhaal van ...
Projectmanager Richard van Vliet over zijn werk bij Modderkolk

Richard van Vliet is projectmanager bij Modderkolk. Richard is werkzaam bij het Team Water Solutions en voert dan projecten uit voor bijvoorbeeld waterschappen, hoogheemraadschappen en drinkwaterbedrijven. In deze blog vertelt hij over zijn werkzaamheden en ervaringen bij Modderkolk.

Lees artikel
Projecten
Hardware engineer Huub vertelt over zijn meest uitdagende projecten bij Modderkolk

Wijchen – Bij Modderkolk zijn dagelijks meerdere hardware engineers aan het werk om de mooiste elektrotechnische installaties te ontwerpen. Huub Bouten is één van deze engineers. In dit artikel vertelt hij over zijn mooiste projecten en hoe het is om bij Modderkolk te werken.

Lees artikel
Projecten
Project Technoforum Wijchen

Wijchen – Wie over de Nieuweweg rijdt kan het haast niet ontgaan zijn: op het voormalige Stiho-terrein herrijst het compleet nieuwe Technoforum. Wanneer de bouw is afgerond biedt dit nieuwbouwcomplex onderdak aan onder andere Modderkolk, maar bovenal zal het een plek worden waar technische bedrijven elkaar kunnen vinden en samenwerken. Jeroen Boerboom, elektromonteur bij Modderkolk, […]

Lees artikel
Projecten
Project De Boer Denemarken

Denemarken – Dat Modderkolk regionaal actief is op het gebied van industriële elektrotechniek en automatisering is voor veel mensen bekend. Minder bekend is dat Modderkolk zo nu en dan ook projecten verder weg uitvoert. Zo is recent in opdracht van De Boer Machines een stenenpers opgeleverd in Denemarken.

Lees artikel
Projecten
Instandhouding en capaciteitsuitbreiding RWZI Dinteloord

Dinteloord – In opdracht van Waterschap Brabantse Delta heeft Modderkolk samen met partner Van Boekel gewerkt aan de instandhouding en capaciteitsuitbreiding van de rioolwaterzuivering in Dinteloord. Modderkolk heeft zorg gedragen voor alle elektrotechnische werkzaamheden, besturingen, automatisering en werktuigbouwkundige installaties. De zuivering in Dinteloord is in 1985 opgeleverd met een capaciteit van 450m3 afvalwater per uur. Uit verschillende onderzoeken van […]

Lees artikel