24 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Content Marketeer

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde opleiding richting marketing communicatie

Je bent assertief

Je bent creatief

Je vindt het leuk om met diverse collega’s samen te werken.

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Een werkweek tussen de 24 en 40 uur


Ben jij het liefst de hele dag met content bezig? Zie jij het als een uitdaging om onze technische werkzaamheden, gedreven collega's en diverse klantgroepen op een boeiende manier te presenteren? Vind je het leuk om hiermee potentiële werknemers en opdrachtgevers enthousiast te maken over Modderkolk? Dan is deze vacature iets voor jou.

Wat ga je doen? 🔌

Als Content Marketeer werk je veel samen met je directe collega’s Martje en Youri. Samen zorgen jullie ervoor dat de marketing binnen Modderkolk naar een hoger niveau wordt getild. Je werkzaamheden als Content Marketeer zijn erg breed en gericht op zowel arbeidsmarktcommunicatie als commerciële content voor onze klantgroepen gezondheidszorg, industrie en watermanagement. Daarbij vinden we het belangrijk dat je met creatieve voorstellen komt en dat je onze medewerkers weet te enthousiasmeren om met je mee te denken.

Daarnaast organiseren we binnen Modderkolk diverse interne en externe evenementen. Als Content Marketeer lever je een actieve bijdrage bij het mede organiseren en optimaliseren van deze evenementen.

Concreet bestaan je werkzaamheden uit:

 • Ontwikkelen en uitvoeren van een contentstrategie die aansluit bij de doelstellingen van Modderkolk.
 • Bijhouden en analyseren van onze social media kanalen met een overzichtelijke contentplanning en duidelijke strategie.
 • Creëren van creatieve content met fotografie en videografie.
 • Schrijven en publiceren van diverse soorten content, waaronder blogs, referentiecases, nieuwsberichten voor de website en updates voor de interne nieuwsbrief.
 • Ontwerpen van drukwerk zoals flyers, brochures en banners.
 • Analyseren van en adviseren over de verschillende (social media) campagnes (in samenwerking met externe bureaus).
 • Optimaliseren van de huisstijl en ontwikkelen van templates.


Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken, je werktijden flexibel inrichten of parttime werken? Dat kan uiteraard;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Samen bepalen we of je tussen de 24 en de 40u gaat werken.


Wie ben jij? 👷🏻

Ben je een starter of heb je juist al een aantal jaar ervaring? Dat maakt voor ons niet uit. Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk dat je graag de samenwerking opzoekt met de rest van de organisatie. Je vindt het leuk om zelf op mensen af te stappen om hun input te vragen voor bijvoorbeeld het schrijven van een blog of klantcase. Je bent creatief en neemt het initiatief.

Verder neem je mee:

 • Afgeronde opleiding richting marketing en/of communicatie (MBO of HBO);
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en weet dit op een vlotte manier te vertalen naar je teksten;
 • Je hebt ervaring met fotografie en/of videografie;
 • Ervaring met Adobe Creative Cloud en/of Canva is een pré;
 • Affiniteit met techniek is een pré.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer en word onderdeel van het Modderkolk marketingteam!


Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 250 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Gezondheidszorg, Industrie en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. “Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?