Wijchen, Nederland

Stages & traineeships

CV niet vereist voor deze sollicitatie

hero-image

Ben jij opzoek naar een uitdagende en leerzame stage, afstudeeropdracht of traineeship? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering in verschillende branches, zoals de industrie, water management en gezondheidszorg. Daarnaast hebben wij ook genoeg mogelijkheden binnen marketing, personeelszaken, veiligheidskunde, inkoop, verbeterprocessen, etc.

Stages

Wij denken graag met je mee met het vormgeven van jouw stage of afstudeeropdracht. In overleg met jou stellen we een passende opdracht samen, zodat jij er ook echt iets aan hebt. Want leren en ontwikkelen staat centraal binnen onze organisatie.

Voorbeelden van leuke, leerzame mogelijkheden zijn:

  • Mbo meewerkstage of afstudeerstage elektromonteur
  • Mbo of hbo meewerkstage of afstudeerstage Eplan hardware engineering
  • Hbo meewerkstage of afstudeerstage elektrotechniek

Naast technische stages en afstudeeropdrachten zijn er uiteraard ook mogelijkheden op andere gebieden, bijvoorbeeld:

  • Hbo meewerkstage of afstudeerstage technische bedrijfskunde
  • Hbo meewerkstage of afstudeerstage integrale veiligheidskunde
  • Hbo meewerkstage marketing

Staat jouw voorkeur hier niet bij? Wees niet getreurd, neem contact met ons op en dan kijken we samen naar eventuele mogelijkheden (06  57138777 / sollicitaties@modderkolk.nl).

Traineeships

Je bent klaar met je mbo of hbo opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering of vergelijkbaar, maar je weet nog niet precies welke richting je op wilt. Bij ons kun je dit gaan ontdekken!
Bij Modderkolk bieden wij je de mogelijkheid om twee jaar lang in verschillende teams van verschillende sectoren (industrie, watermanagement en gezondheidszorg) te werken. Na een vooraf bepaald aantal maanden wissel je van team en maak je weer kennis met een nieuwe sector of markt. Op deze manier maar je kennis met verschillende branches en werkgebieden en kom je er vanzelf achter wat het beste bij jou past. Ben je er eindelijk uit? Dan bieden we jou graag een baan aan in een van deze teams. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? App, bel of mail gerust met personeelszaken (06 57138777 / sollicitaties@modderkolk.nl).

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

CV niet vereist voor deze sollicitatie

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?