Wijchen, Nederland

32 - 40 uur

Calculator (Industrie)

hero-image

De klantwens vertalen naar een goede offerte met een gedetailleerde calculatie of het verzorgen van een begroting op hoofdlijnen. Zie jij dat als een mooie uitdaging dan komen we graag met jou in contract. Wij zoeken een (ervaren) Calculator die ons team Industrie komt versterken.

Wat ga je doen? 🔌

Als Calculator ben je verantwoordelijk voor de calculatie van onze projecten. Je calculeert hierbij aan de meest uiteenlopende projecten in de elektrotechniek en industriële automatisering, zoals de complete elektrotechnische installatie van een nieuwe biogascentrale of de totale procesautomatisering van een steenpers voor het buitenland. Het zijn slechts een tweetal voorbeelden van de uiteenlopende projecten waarmee je bij Modderkolk aan de slag gaat.

Je komt te werken in team Industrial Solutions. Een jong, maar ervaren team met veel praktische kennis van het vak. Het team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze collega’s, waarbij er naast hard werken ook veel met elkaar gelachen wordt!

Je bent o.a. verantwoordelijk voor :

 • Het calculeren van de grote projecten binnen het team Industrie;
 • Het maken van een scherpe calculatie en/of begroting op basis van de wensen van de opdrachtgever;
 • Het bespreken van de calculatie en/of begroting met het projectteam;
 • Het opstellen van de offerte, inclusief de technische omschrijving;
 • Je signaleert risico’s, mogelijkheden en kansen en kunt met jouw kennis en ervaring hierop inspelen.
Wat krijg je van ons?
 • Een passend salaris in lijn met jouw ervaring;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken of je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard.
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.
Wie ben jij? 👷🏻

Jij bent een echte vakman, je behoudt te allen tijde het overzicht en je hebt oog voor detail. Verder zie je het als een uitdaging om met veel verschillende projecten tegelijkertijd bezig te zijn. Verder beschik je over de volgende punten:

 • Minimaal afgeronde MBO opleiding in de techniek;
 • Ervaring met calculatiewerkzaamheden in de elektrotechniek of industriële automatisering.
Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Hoe ver moet ik reizen?

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?