32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Open sollicitatie

hero-image

Geïnteresseerd in Modderkolk als potentiële werkgever, maar staat je beoogde baan niet tussen onze openstaande vacatures? Via deze weg horen we graag wat jouw motivatie is en hoe jij jouw bijdrage kan leveren binnen een van onze teams.

Modderkolk is een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging en ons team willen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of net je carrière begint, we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wat vragen we van jou:

 • Een relevante opleiding in de techniek (elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde) of interesse in de techniek en bereid om je om te scholen;
 • Je bent een teamplayer, je houdt van aanpakken en je wil in een betrokken familiebedrijf werken;
 • Bereidheid om uitdagingen aan te gaan en jezelf te blijven ontwikkelen.

Ligt jouw kracht bij het ondersteunen van onze techneuten in hun werkzaamheden (Marketing, HR, ICT, Administratie, Veiligheid), ook dan zijn we benieuwd naar jouw motivatie.

Wat krijg je van ons?

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuis werken, je werktijden flexibel inrichten of parttime werken? Dat kan uiteraard.
 • Reiskosten vergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.