32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Werkvoorbereider (Industrie)

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde elektrotechnische opleiding

Je werkt graag in een klein team

Je werkt graag aan meerdere projecten tegelijk

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Mogelijkheid om 32-40 uur te werken


Ben jij een gedreven werkvoorbereider met ervaring in de industriële sector? Heb je kennis van elektrotechniek en wil je werken aan diverse projecten binnen een dynamisch team? Dan is deze vacature van werkvoorbereider iets voor jou!

Wat ga je doen? 🔌

Als werkvoorbereider binnen ons team Industrial Solutions speel je een belangrijke rol in de voorbereiding van diverse uitdagende projecten op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek, middenspanning en panelenbouw. Onze opdrachtgevers zijn uiteenlopend; productiebedrijven tot machinefabrieken en van afvalverwerking en energieopwekking tot de voedingsmiddelenindustrie. Ze bevinden zich binnen een straal van 60 km rondom Wijchen. Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor +/- 15 projecten tegelijk.

Concreet bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Het opstellen van de calculatie volgens geldende normen, voorschriften en specificaties van de opdrachtgever;
 • Bereid je projecten voor door materialen, mensen en materieel op de juiste tijd en plaats te regelen;
 • Ondersteun je waar nodig de monteurs met technisch advies;
 • Zet je de (project)planning op en bewaakt deze.
 • Signaleer je meer- & minderwerk(en) en/of afwijkingen van de aangeboden werkzaamheden.
 • Onderhoud je contact met opdrachtgevers en (toe)leveranciers.
 • Zorg je voor een correcte Projectadministratie, zoals urenbewaking en projectvoortgang.

Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuis werken of je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard.
 • Reiskosten vergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Wie ben jij? 👷🏻

Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je een flexibele werkhouding hebt, je kan snel schakelen en je vindt het belangrijk dat de klant centraal staat. Verder beschik je over de volgende punten:

 • Afgeronde technische MBO-opleiding (elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek);
 • Een aantal jaar ervaring als werkvoorbereider of zelfstandig elektromonteur.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer en word onderdeel van ons dynamische team bij Modderkolk!

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf wat al ruim 100 jaar actief in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met onze ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel op alle lagen in de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Begin 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen: Technoforum in Wijchen verhuisd. “Technoforum is DE campus voor slimme techniek van Oost Nederland. Technoforum brengt technisch innovatieve gebruikers bijeen, die elkaar versterken. Technoforum biedt ruimte voor techniek.“

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennis maken? App, mail of bel dan gerust met personeelszaken (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?