32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Elektromonteur (Industrie)

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde opleiding elektrotechniek of mechatronica

Je werkt graag in een klein team

Je hebt een interesse in industriële installaties

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Mogelijkheid om 32-40 uur te werken

Nieuwste gereedschap van Hilti


Ben jij een elektromonteur met interesse in industriële installaties? Wil jij werken aan uitdagende projecten bij diverse klanten, van productiebedrijven tot machinefabrieken en van energieopwekking tot de voedingsmiddelenindustrie? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?🔌

Als elektromonteur binnen ons klantteam Industrial Solutions ga je werken aan diverse projecten, variërend van renovatie tot nieuwbouw. Onze focus ligt op installaties en technieken binnen de industriële automatisering, elektrotechniek en middenspanning. Op de projectlocaties werk je samen met 4 of 5 collega monteurs, waarbij de projecten zich bevinden binnen een straal van 60 km rondom Wijchen. Ons team is hecht en bestaat uit een mooie mix van leeftijd en ervaring, waardoor we van elkaar kunnen leren.

Maar waar ga je nu daadwerkelijk aan meewerken?

 • Aanleg van zwak-sterkstroom installaties;
 • Installatie en in bedrijf stellen van besturingskasten;
 • Onderhoud aan elektrotechnische installaties;
 • Indien nodig bestel je de benodigde materialen;
 • Je houdt contact met de opdrachtgever en de Projectmanager over het verloop van het project.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer en word onderdeel van ons dynamische team bij Modderkolk!

Wat krijg je van ons? ⚡️
 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Als monteur wil jij je werk natuurlijk goed kunnen doen. Daarom zorgen wij voor de nieuwste gereedschappen van Hilti, passende kleding en de benodigde veiligheidsmiddelen.

Wie ben jij? 👷🏻

Kwaliteit staat bij Modderkolk hoog in het vaandel, daarom verwachten we van onze monteurs dat ze netjes te werk gaan. Verder vind je het leuk om samen te werken binnen een betrokken familiebedrijf waarbij er regelmatig op vrijdag een VRIJMIBO is. Uiteraard verwachten we dat je een afgeronde Elektrotechnische MBO opleiding hebt.

Geen technische opleiding maar ben je wel geïnteresseerd om je te laten omscholen? Dan kan het leer-werktraject binnen de Modderkolk Academy wellicht iets voor jou zijn!

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd.
“Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?