32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Inspecteur Elektrotechniek (Industrie)

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde elektrotechnische opleiding

Je werkt graag in een klein team

Je hebt oog voor kwaliteit

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Mogelijkheid om 32-40 uur te werken


Kwaliteitsgericht werken en jouw vakkennis weten door te vertalen naar de klant. Dat zijn eigenschappen die je moet bezitten voor de rol van Inspecteur Elektrotechnische Installaties bij Modderkolk.

Wat ga je doen? 🔌

Als Inspecteur ben je verantwoordelijk voor de inspecties aan elektrotechnische installaties. Samen met je team van drie andere collega’s word je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de inspecties bij onze klanten binnen de Industrie. Je verdiept je in de installaties en neemt beslissingen op basis van de desbetreffende normeringen. Jij ziet het als een uitdaging om jouw vakkennis op een duidelijke manier over te dragen aan opdrachtgevers en collega’s.

Concreet ga jij je bezighouden met de volgende taken:

 • Voorbereiding, prijsbepaling in overleg met de accountmanager van de inspecties;
 • Inspecteren van vooral in gebruik zijnde laagspanningsinstallaties, waarna je jouw bevindingen digitaal uitwerkt;
 • Thermografische inspecties uitvoeren om hotspots op te sporen;
 • Uitvoeren eindoplevering/inspectie voor nieuwe projecten;
 • Technisch advies geven over installatiefouten, verbeteringen en/of energiebesparende maatregelen.
Wat krijg je van ons?
 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken of je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard.
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.
Wie ben jij? 👷🏻

Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je een aantal jaar als monteur hebt gewerkt en nu deze ervaring wilt gebruiken in je rol als inspecteur. Je vindt het leuk om de technische vakkennis over te brengen naar opdrachtgevers en collega’s en je hebt kwaliteitsgericht werken hoog in het vaandel staan. Verder beschik je over de volgende punten:

 • VCA basis diploma en een rijbewijs B;
 • Actuele kennis van de normen NEN 1010, NEN 3140 en NTA 8220;
 • Je hebt een SCIOS scope 8 en 10 diploma of bent bereid deze te gaan behalen.
Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?