Het verhaal van.. Bas
Bas is een van onze enthousiaste, hardwerkende Zelfstandige Elektromonteurs. In 2010 begon hij bij Modderkolk, omdat het hem een leuk bedrijf leek met de mogelijkheid om verder te kunnen leren. En dat is zeker gelukt! Ondertussen werkt hij binnen het Watermanagement aan onze nieuwste ontwikkelingen en begeleidt hij ook andere monteurs tijdens grotere projecten.

Elke ochtend begint Bas op de zaak. Hij laadt zijn bus in en pikt eventueel een collega op om samen naar het project te rijden. “Eenmaal op de projectlocatie gaan we aan de slag. Ik plaats kasten, leg tracés aan, sluit kabels aan en test en meet de installaties. Het is daarbij mijn verantwoordelijkheid wat er op locatie gebeurt. Dat houdt in dat ik ook de andere elektromonteurs begeleid.”

Als elektromonteur binnen het watermanagement kom je op veel verschillende locaties. Elke dag is daardoor anders. “Dat vind ik juist fijn, dat je niet vast op een werkplek zit. Bij elke locatie moet je immers opnieuw bekijken hoe je iets gaat maken. Dat is de uitdaging.”

Bas beschrijft Modderkolk als een prettige werkgever, waar je veel vrijheid krijgt in het realiseren van je projecten. “Voor een project krijg je een bepaald aantal dagen of weken waarin het project afgerond moet zijn. Het bepalen wat je deze dagen doet en hoe je het gaat aanpakken, daar ben je vrij in.”
  • Text Hover