Het verhaal van.. Hans
Hans, ooit begonnen als werkvoorbereider/calculator bij ons team NXP, werkt nu al enige tijd als senior Calculator bij ons team Publieke Sector Noord. Naar eigen zeggen is hij senior geworden vanwege zijn grijze haren, maar wij weten wel beter. Hans is namelijk een graag geziene collega met een talent voor calculeren.

“Per toeval kwam de baan bij het team NXP op mijn pad. Vanuit die functie werd ik na een tijdje “uitgeleend” aan het team Publieke Sector Noord. Dit team is een gezellig, kleiner team met gedreven collega’s. Dit past goed bij mij. Vandaar dat, toen er een vacature kwam voor mijn huidige functie binnen dit team, ik daarop in ben gegaan.”

Als senior Calculator maakt Hans begrotingen voor heel diverse objecten, variërend van een kleine stuw tot een complete zuivering. Dit doet hij voor verschillende waterschappen in het Noorden van Nederland. “Het tofste project tot nu toe vond ik denk ik “afvalwatersysteem Sleeuwijk”. We hebben voor dit project in de calculatiefase met partners van C en W diverse ontwerpen belicht en doorgerekend om uiteindelijk tot de beste oplossing te komen die binnen het budget van de opdrachtgever paste. Die uitdaging om elke keer tot de beste oplossing te komen, maakt het werk zo afwisselend en leuk.”
Hans beschrijft Modderkolk als een prettige werkgever die uitdaging en perspectief biedt. “Zo vind ik de eerste Week van de Medewerker in 2017 een van leukste herinneringen. De organisatie van deze week kwam onverwacht en zorgde voor een gevoel van waardering.”
  • Text Hover

Interesse? bekijk onze vacatures