fbpx
Selectieprocedure
Elk jaar worden 7 à 8 talenten geselecteerd die mogen starten als Monteur in Opleiding bij Modderkolk. Het selecteren van deze talenten uit alle aanmeldingen gebeurd zorgvuldig, zodat zowel de sollicitant als wij niet voor verrassingen komen te staan. Leeftijd en ervaring speelt geen rol tijdens de selectieprocedure, talent en inzet wel!


Selectieprocedure Monteur in Opleiding:
  • Solliciteren
Stap 1

Solliciteren via onze site voor de vacature Monteur in Opleiding.
  • Kennismaking
Stap 2

Een eerste kennismakingsgesprek
  • Testdag 1
Stap 3

De testdag. Tijdens deze testdag wordt er gekeken hoe veel technisch inzicht je hebt. Het inschatten van het technisch inzicht doen we aan de hand van verschillende testen en opdrachten. Ook het intake gesprek met het Koning Willem 1 college vindt plaats op de testdag.
  • Speeddate
Stap 4

De speeddates. Modderkolk werkt in cellen, vergelijkbaar met zelfstandig opererende teams. Elk team heeft zijn eigen specialiteit. Om te kijken bij welk team jij je het meeste thuis voelt, ga je op een speeddate met elke manager. Na afloop van de dates kan je je voorkeur aangeven. Ook de managers geven hun voorkeur aan. Op basis van beide voorkeuren matchen wij jou aan een cel. Na de speeddates leer je op een ontspannen manier  je nieuwe klasgenoten kennen middels een outdoorprogramma.
  • Opleiding
Stap 5

Start van de opleiding
Mocht je meer informatie willen over de Bedrijfsschool, neem dan contact op met Marvin (06 100 77 383, sollicitaties@modderkolk.nl of kom een keer vrijblijvend langs op een van onze Technische Banenmarkten. 
Wil je direct solliciteren? Klik op de button hieronder!