fbpx

Stages & Afstudeeropdrachten

Niet alleen onze eigen Monteurs in Opleiding bieden we de mogelijkheid om zich via Modderkolk verder te ontwikkelen, ook stagiaires helpen wij hier graag bij. Onze stageplaatsen zijn voornamelijk gericht op technische opleidingen, zoals de HBO Elektrotechniek of Technische Bedrijfskunde. Er is echter ook regelmatig plaats voor stagiaires uit andere vakgebieden, denk hierbij aan Veiligheid, ICT, Personeelszaken of Marketing.

Stage lopen bij Modderkolk

Wij bieden stageplekken aan voor zowel MBO Elektrotechniek als HBO Elektrotechniek studenten. Doordat we actief zijn in verschillende branches met zeer uiteenlopende projecten, is er vaak veel mogelijk qua stages. Afhankelijk van de vraag van de student, de stageperiode en eisen vanuit school, vormen we een stageopdracht die voor iedereen passend is.

Buiten de stages op het gebied van elektrotechniek, is er ook geregeld plaats voor stagiaires uit andere vakgebieden, zoals HRM, Marketing, Veiligheid en Technische Bedrijfskunde. Ook hiervoor geldt dat er in overleg besloten wordt of er een win-win situatie gerealiseerd kan worden.

Interesse in een stage bij Modderkolk?

  • Text Hover

Begeleiding

Een (afstudeer)stage moet een leerproces zijn voor de student. Er moet ervaren worden hoe een toekomstige functie er uit zou kunnen komen te zien, maar er moet vooral ook geleerd worden vanuit de praktijk. Als erkend leerbedrijf weten wij als geen ander dat goede begeleiding hierbij een belangrijke rol speelt.
Al onze stagiaires krijgen dan ook één ervaren collega als begeleider toegewezen. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om aan andere collega’s vragen te stellen, zodat er het maximale uit een stage gehaald kan worden.
  • Text Hover

Afstuderen bij Modderkolk

Om aan te sluiten bij de wensen van de studenten, is er besloten om geen specifieke afstudeeropdracht uit te schrijven. Wij merken dat studenten zelf vaak een onderwerp of idee hebben voor hun afstudeeronderzoek of -opdracht, waarbij de vraag vooral is bij welk bedrijf het onderzoek naar dit onderwerp uitgevoerd kan worden.

Wij denken hierin graag mee! Samen kijken we of het mogelijk is om een goed onderzoek dat nuttig is voor beide partijen uit te voeren over het onderwerp dat jij interessant vind. Vaak is er door de veelzijdigheid van Modderkolk veel mogelijk op het gebied van afstuderen.

Interesse in een afstudeerstage bij Modderkolk?

  • Text Hover
Meer weten over

Werken bij Modderkolk?

Neem dan contact op met: Marvin van Hoof
E: mvanhoof@modderkolk.nl      T: 06 100 77 383
  • Text Hover