Watermanagement

Modderkolk is binnen het watermanagement actief voor onder andere waterschappen, drinkwaterbedrijven en gemeenten. Dagelijks werken onze medewerkers aan mooie installaties om te zorgen voor schoon drinkwater, de verwerking van afvalwater of het beheer van oppervlaktewater. Wil jij een bijdrage leveren aan het watermanagement in Nederland? Kijk dan snel naar onze vacatures binnen deze sector.

Over de afdeling

Over de afdeling

De afdeling watermanagement bestaat uit twee teams: Water Solutions en Publieke Sector Gemeenten. Water Solutions werkt voornamelijk voor waterschappen, hoogheemraadschappen en drinkwaterbedrijven. Publieke Sector Gemeenten richt zich vooral op de gemeentelijke watertechniek. Dit doen we van A tot Z, dus van ontwerp en engineering tot aan de veldmontage. Ook lossen we storingen op en verzorgen we het onderhoud voor onze klanten.

Binnen de teams heerst een gezellige sfeer en zet iedereen zich voor 100% in. Goed werk vieren we, bijvoorbeeld met een vaste vrijdagmiddagborrel. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren.

“Of je nu een dag een bepaalde cursus wil of een complete HBO opleiding wil volgen, de mogelijkheden zijn er. De kansen zijn er zeker.”

|Huub, Hardware Engineer.

Onze vacatures