32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

HVAC Monteur (Klinieken)

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica

Je werkt graag in een klein team

Je wil graag in een schone omgeving werken

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Mogelijkheid om 32-40 uur te werken

Nieuwste gereedschap van Hilti


Vind jij het als HVAC monteur belangrijk om je steentje bij te dragen aan het welzijn van onze maatschappij? Wil je werken in een dynamische omgeving waarbij je werkzaam bent binnen de gezondheidszorg? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen? 🔌

Als HVAC monteur werk je voornamelijk aan werktuigbouwkundige installaties binnen cleanrooms en operatiekamers. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden, modificeren en storingsvrij maken van de installaties en meet- en regelinstallaties.

 • Volgens tekening installaties monteren, installeren en modificeren;
 • Zoeken en oplossen van storingen;
 • (Preventief) onderhoud uitvoeren;
 • Werk voorbereidende werkzaamheden en contact houden met alle betrokkenen.
Wat krijg je van ons? ⚡️

We zorgen ervoor dat alle benodigdheden zijn geregeld om je werk goed uit te voeren. Daarnaast denken we met je mee als het gaat om jouw toekomst. Modderkolk biedt jou kansen. Dus daadwerkelijk de mogelijkheid om door te groeien en je verder te ontwikkelen met behulp van opleidingen en trainingen.

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Wie ben jij? 👷🏻
Kwaliteit staat bij Modderkolk hoog in het vaandel, daarom verwachten we van onze monteurs dat ze netjes en volgens de geldende veiligheidsnormen te werk gaan. Verder vind je het leuk om samen te werken binnen een betrokken familiebedrijf waarbij er regelmatig diverse activiteiten en trainingen georganiseerd worden.

 • We verwachten dat je minimaal een mts/mbo 3 diploma hebt afgerond richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Ook heb je enige werkervaring met werktuigbouwkundige installaties.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer en word onderdeel van ons dynamische team bij Modderkolk!

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?