Studenten

Ben je op zoek naar een stage, ben je aan het afstuderen of sta je aan de start van jouw veelbelovende carrière? Spreekt de elektrotechniek en industriële automatisering jou aan? Dan ben je bij Modderkolk aan het juiste adres. Bij ons kun je ervaring opdoen met uitdagende en afwisselende projecten binnen Industrie, Healthcare of Watermanagement.

Modderkolk Academy

Modderkolk Academy

Als je kiest voor de Modderkolk Academy werk je vier dagen in de week aan mooie projecten en heb je één dag in de week les op onze eigen academy. Tijdens het werk leer jij het vak van onze ervaren monteurs. De theorielessen worden verzorgd door docenten van het Koning Willem I College uit Den Bosch. Deze lessen volg je op ons kantoor in Wijchen.

Als je de opleiding hebt afgerond, ontvang je een landelijk erkend diploma. Doordat je vier dagen in de week werkt doe je al veel ervaring op. Zo kun je na je opleiding direct aan de slag als zelfstandig elektromonteur. Tijdens de theorielessen leer je alles over besturingstechniek, aandrijftechniek, meet- & regeltechniek en inspecties. Daarnaast doe je examen in Nederlands, Engels, Loopbaan en burgerschap, Rekenen en Keuzedelen. Wij vinden het belangrijk dat je alle theorie goed onder de knie krijgt. Op de Modderkolk Academy leer je daarom klassikaal, in groepjes of individueel. De klas bestaat uit maximaal vijftien studenten. Zo krijg je alle aandacht die je nodig hebt. In onderstaande video zie je een impressie van de Modderkolk Academy. Meer informatie vind je hier: Modderkolk Academy.

Stage bij Modderkolk

Stage bij Modderkolk

Wij denken graag met je mee met het vormgeven van jouw stage of afstudeeropdracht. In overleg met jou stellen we een passende opdracht samen, zodat jij er ook echt iets aan hebt. Want leren en ontwikkelen staat binnen onze organisatie centraal. Denk bijvoorbeeld aan de volgende leuke mogelijkheden:

  • Mbo meewerkstage of afstudeerstage elektromonteur
  • Mbo meewerkstage of afstudeerstage Eplan hardware engineering
  • Hbo meewerkstage of afstudeerstage Eplan hardware engineering

Staat jouw beoogde stage er niet bij? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Traineeships

Traineeships

Je bent klaar met je hbo opleiding elektrotechniek, industriële automatisering of vergelijkbaar en je weet nog niet precies welke richting je op wil. Bij ons kun je dit gaan ontdekken. Twee jaar lang ga je in verschillende teams werken. Na een vooraf bepaald aantal maanden wissel je van team en maak je weer kennis met een nieuwe sector of markt. Op die manier maak je kennis met de verschillende branches en werkgebieden en kom je erachter wat het beste bij jouw wensen aansluit.

Staat jouw beoogde traineeship er niet bij? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

“De combinatie van werken en leren is erg bijzonder, omdat je naast een goede opleiding ook binnen het bedrijf meewerkt aan mooie projecten. Zo doe je meteen een hoop praktische ervaring op. Ook vind ik het mooi om te zien dat je als Monteur in Opleiding erg betrokken wordt bij de projecten en werkzaamheden van het bedrijf. Je krijgt echt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen."

|Davy, Junior Validatie Engineer.

Onze vacatures