fbpx

Modderkolk Academy

Modderkolk heeft als doel een eeuwig florerend bedrijf te zijn. Belangrijk hiervoor is dat er continu ontwikkelt wordt, ook door onze collega’s. Om ontwikkeling te stimuleren worden er verschillende cursussen en trainingen aangeboden. Daarnaast is er voor startende HBO’ers de mogelijkheid om een traineeship te volgen, waarbij je in twee jaar tijd ervaring op kan doen in de verschillende branches waarin Modderkolk actief is.

Traineeship

Steeds vaker zien wij dat jonge HBO afgestudeerden mensen de mogelijkheid willen om op verschillende plekken te werken, zodat ze uit kunnen vinden welk bedrijf of welke functie echt bij hun past. Modderkolk biedt deze starters de mogelijkheid om een traineeship te volgen.
Bij een traineeship ga je twee jaar lang in verschillende 'blokken' werken binnen Modderkolk. Elk blok (dat bestaat uit een vooraf bepaald aantal maanden) werk je voor een ander team in een andere branche met andere installaties en klanten. Op deze manier kan je zelf ervaren welke branche of welk team het beste bij jouw wensen aansluit. 
Interesse in een traineeship? Laat het ons weten via sollicitaties@modderkolk.nl of bel voor meer informatie met 06 100 77 383

Cursussen & Trainingen

Gedurende je gehele carrière bij Modderkolk is er de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen middels verschillende cursussen en trainingen. Door middel van deze cursussen en trainingen kan je jezelf specialiseren in bepaalde installaties of bepaalde technieken. Naast technische cursussen en trainingen, is er ook een groot aanbod in cursussen en trainingen gericht op persoonlijke groei.

Het aanbod cursussen en trainingen bestaat uit zowel interne opleiders als externe opleiders. Interne opleiders zijn collega’s met veel kennis van een bepaald onderwerp. Zij organiseren trainingen en cursussen om deze kennis te delen met andere collega’s. Op deze manier leren we van elkaar en kan Modderkolk zich blijven ontwikkelen. Externe opleiders zijn organisaties die cursussen en trainingen aanbieden.

Mocht je interesse hebben in een cursus of training buiten ons huidige aanbod, laat het vooral weten. Samen met je leidinggevende wordt er vervolgens gekeken of deze cursus of training geschikt is om jou verder te ontwikkelen en zo ja, kan je direct aan de slag.

New Engineers

Modderkolk is aangesloten als partnerbedrijf bij New Engineers. Dit programma leert ambitieuze, ervaren en net afgestudeerde engineers hoe zij hun waarde binnen het bedrijf kunnen vergroten. Dat houdt in dat men niet alleen goed in zijn of haar werk moet zijn, maar ook andere kwaliteiten en vaardigheden moet ontwikkelen. Het programma is naast kennis dus vooral gericht op persoonlijke groei.
Wil je meer weten over New Engineers? Kijk op de website voor meer informatie over dit programma.
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Meer weten over

Werken bij Modderkolk?

Neem dan contact op met: Marvin van Hoof
E: mvanhoof@modderkolk.nl      T: 06 100 77 383
  • Text Hover