Kom leren en werken bij Modderkolk

Modderkolk Academy

Wij geloven in leren door te doen. Daarom hebben wij in 2012 in samenwerking met het Koning Willem 1 College de Modderkolk Academy opgezet. Een unieke combinatie tussen leren en werken. Wij bieden jou de mogelijkheid om je mbo-diploma elektrotechniek te behalen. Is dit voor jou dé ultieme combinatie om een nieuw vak te leren? Dan is de Modderkolk Academy een mooie kans voor jou.

hero-image
image

Opleiding tot Elektromonteur

Wij geloven in leren door te doen. Daarom zijn we in 2012 in samenwerking met het Koning Willem I College onze bedrijfsschool gestart: de Modderkolk Academy. Binnen deze bedrijfsschool leiden we medewerkers van Modderkolk op tot elektromonteur via een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) mbo-niveau 3 en 4. Een unieke combinatie van werken en leren, waarbij je 1 dag naar school gaat en 4 dagen werkt in de praktijk.

Samenwerking met Koning Willem 1 College
Om technische ontwikkelingen bij te blijven, is ook de juiste bij- of omscholing onmisbaar. Met het brede techniekaanbod van het Koning Willem I College is er keuze genoeg uit trainingen, cursussen, bedrijfsopleidingen, maatwerk of in-company trajecten. Praktijkgericht en direct toepasbaar. Het Koning Willem I College heeft veel ervaring met technische opleidingstrajecten. Zij werken alleen maar met experts uit de praktijk: zo bieden wij precies wat er nodig is om organisatie en medewerkers te laten groeien.

image

Hoe ziet een werkweek eruit?

Op maandag ben je op ons kantoor in Wijchen om daar in een kleine klas (+/- 12 leerlingen) je lessen te volgen. Een leraar van het Koning Willem 1 College geeft jou de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. De rest van de week werk je samen met collega monteurs in het veld en word je begeleid door onze ervaren vakmensen. Want: er is geen betere leerschool dan de praktijk. Je werkt aan de meest uitdagende projecten in de regio, zoals het bekabelen en aansluiten van een machine in een fabriek, de revisie aan een stuw, het installeren van een cleamroominstallatie of het ondersteunen van een Technische Dienst. We kijken waar jouw kwaliteiten liggen en welke branche het beste bij jou past: gezondheidszorg, industrie of watermanagement. De mogelijkheden zijn breed!

Maak vrijblijvend kennis tijdens onze banenavond

Denk je dat de Modderkolk Academy iets voor jou is, maar heb je nog vragen? Kom dan eens vrijblijvend langs tijdens onze banenavond. Zo kun je al jouw vragen stellen aan de docent van de opleiding en leerlingen die de Modderkolk Academy gevolgd hebben. Ook maak je kennis met de teams en projecten die we uitvoeren.

De volgende banenavond is op dinsdag 11 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Meer over de banenavond
image

Waarom de Modderkolk Academy?

 • BBL opleiding elektrotechniek niveau 3 of 4
  • Je opleiding wordt door Modderkolk betaald.
 • Vier dagen werken, één dag leren
  • Les in Wijchen. Vanaf de eerste dag een fulltime salaris.
 • Landelijk erkend diploma
  • Een docent van het Koning Willem I College geeft les.
 • Veel groeikansen
  • Je ontwikkeling gaat door na het behalen van je diploma.
 • Informele werksfeer in een klein team
  • Je wordt begeleid door een ervaren collega.