Bedrijf

Over Modderkolk

Modderkolk is een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Dag in dag uit werken onze collega’s aan de mooiste projecten binnen de gezondheidszorg, industrie en watermanagement.

Bekijk onze vacatures
hero-image
image

Wie is Modderkolk?

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

Sinds 2023 is Technoforum in Wijchen onze thuisbasis. Hier brengen we techniek in de regio naar een hoger niveau en werken we nauw samen met klanten, leveranciers en scholen. Wil jij in deze frisse en uitdagende omgeving werken?

Bekijk onze vacatures
image

Studenten

Modderkolk vindt het belangrijk dat jongeren voldoende kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen in de techniek. We bieden daarom volop mogelijkheden voor meewerkstages en afstudeerstages. Uiteraard is het ook mogelijk om stage te lopen bij ondersteunende functies, zoals marketing, personeelszaken, VGMK of facilitaire ondersteuning.

Daarnaast heeft Modderkolk sinds 2012 een eigen bedrijfsschool voor monteurs in opleiding. Tijdens deze opleiding krijg je één dag in de week les en werk je vier dagen mee met onze ervaren monteurs. Aan het eind van de opleiding ontvang je een landelijk erkend diploma en heb je voldoende geleerd over elektrotechniek om zelfstandig op pad te gaan.

Meer over Studenten

Onze kernwaarden

image

Vrijheid

Vrijheid betekent binnen Modderkolk dat je de vrijheid krijgt om je werk naar eigen inzicht uit te voeren, de vrijheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen en de vrijheid krijgt om bijvoorbeeld parttime te werken.

image

Vertrouwen

Vertrouwen staat binnen Modderkolk voor het op een goede en eerlijke manier met elkaar samenwerken. Wij hebben het vertrouwen dat jij als medewerker jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoert, naar eigen inzicht en binnen de gestelde kaders.

image

Verantwoordelijkheid

Bij Modderkolk krijg je veel verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Daarbij neem jij verantwoordelijkheid voor je werk, maar ook richting collega’s. We kijken naar elkaar om en zorgen samen voor een fijne werksfeer.

quote-image

“Ik leer nog iedere dag bij. Ik haal plezier uit de omgang met klanten, het meedenken met klanten en het zorgdragen voor een goede afloop van onze leuke en mooie projecten. Ook mag ik collega’s en leerlingen aansturen en begeleiden, wat mijn werk erg divers maakt.”

Jeroen

Senior Technisch Specialist

quote-image
Jeroen

Senior Technisch Specialist