Over Modderkolk

Modderkolk is een toonaangevend bedrijf op het gebied van industriële elektrotechniek en automatisering. Dag in dag uit werken onze collega’s aan de mooiste projecten binnen het watermanagement, de industrie en de gezondheidszorg.

Onze vacatures

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Modderkolk is een gezellig familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is vanuit Wijchen. In deze 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 250 medewerkers, maar de kleinschalige sfeer is altijd gebleven. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er heerst een informele sfeer.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Modderkolk centraal. Als bedrijf willen we onszelf verder ontwikkelen en besteden we veel aandacht aan continu verbeteren. Jij krijg daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Daarnaast krijg je alles wat je nodig hebt om je werkzaamheden goed uit te voeren. Zo blijven we innovatief voorop lopen in de markt en kunnen we altijd de gewenste kwaliteit leveren die klanten van ons vragen.

Ook is er voldoende ruimte voor ontspanning. Elke vrijdag drinken we met elkaar een biertje om de week af te sluiten. Bovendien hebben we door het jaar heen verschillende activiteiten zoals een bbq, kerstfeest en de week van de medewerker. Tijdens deze week zetten we onze collega’s nog eens extra in het zonnetje.

 

Industrie

Industrie

Vele bedrijven in Nederland zijn actief in de industriële sector. Modderkolk is totaalaanbieder op het gebied van elektrotechniek en automatisering voor deze sector. Of het nu gaat om de voedselindustrie, maakindustrie, machinebouw, afvalverwerking of de energietransitie, onze collega’s werken dag in dag uit aan uitdagende projecten met mooie techniek.

Als je binnen de industrie aan het werk gaat bij Modderkolk kom je te werken in een veelzijdige omgeving. Jij gaat er voor zorgen dat onze klanten ontzorgt worden op het gebied van alle elektrotechnische installaties. Dit kan zowel binnen projecten als tijdens service- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast werkt Modderkolk aan toekomstbestendige oplossingen, zoals bijvoorbeeld Smart Grids en grote zonneparken. Wil jij hier aan bijdragen? Dan is een functie binnen de industrie iets voor jou.

Meer over Industrie

Watermanagement

Watermanagement

Nederland is een waterland. Om al dit water in goede banen te lijden is veel techniek nodig. Deze techniek is globaal op te delen in de volgende sectoren: oppervlaktewater, afvalwater en drinkwater. Modderkolk voert elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden uit voor o.a. drinkwaterbedrijven, waterschappen, hoogheemraadschappen en gemeenten.

Tijdens je werkzaamheden binnen de watersector werk je op bijzondere plekken en lever je een bijdrage aan cruciale voorzieningen. Daarnaast speelt duurzaamheid binnen deze sector een grote rol. Wil jij een bijdrage leveren aan het watermanagement van de toekomst? Dan is het watermanagement iets voor jou.

Meer over Watermanagement

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Nederland staat bekend om zijn goede zorgsector. Of het nu gaat om ziekenhuizen, klinieken, verpleegtehuizen of andere zorginstellingen; de hoogste kwaliteit van zorg staat centraal. Modderkolk verzorgt onderhoud, beheer, renovatie en nieuwbouw van OK-ruimtes en ziekenhuisafdelingen. Daarnaast ondersteunen we andere zorginstellingen bij alle nodige techniek om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

Binnen de gezondheidszorg ga je aan de slag in ziekenhuizen, klinieken of andere zorginstellingen. Samen met de klant draag je bij aan de beste zorgoplossingen in Nederland, zodat patiënten hun opname of behandeling zo goed mogelijk doorstaan. Jouw werk aan HVAC-installaties, elektrotechnische installaties en brandmeldinstallaties draagt hier aan bij. Wil jij ook mensen ontzorgen en zorgen voor de beste technische oplossingen? Dan is een functie binnen de zorgsector iets voor jou.

Meer over Gezondheidszorg

Studenten

Studenten

Modderkolk vindt het belangrijk dat jongeren voldoende kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen in de techniek. We bieden daarom volop mogelijkheden voor meewerkstages en afstudeerstages. Uiteraard is het ook mogelijk stage te lopen bij ondersteunende functies, zoals marketing, personeelszaken of facilitaire ondersteuning.

Bovendien heeft Modderkolk sinds een aantal jaar de eigen bedrijfsschool voor monteurs in opleiding. Tijdens deze opleiding krijg je één dag in de week les en werk je vier dagen mee. Aan het eind van de opleiding ontvang je een landelijk erkend diploma en heb je voldoende over elektrotechniek geleerd om zelfstandig op pad te gaan.

Meer over Studenten

Onze kernwaarden

Vrijheid

Vrijheid betekent binnen Modderkolk dat je de vrijheid krijgt om je werk naar eigen inzicht uit te voeren, de vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en de vrijheid om bijvoorbeeld te kiezen voor een vierdaagse werkweek.

Vertrouwen

Vertrouwen staat binnen Modderkolk voor dat we op een goede en eerlijke manier met elkaar samenwerken. Wij hebben het vertrouwen dat jij als medewerker jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoert naar eigen inzicht, binnen de gestelde kaders.

Verantwoordelijkheid

Bij Modderkolk krijg je veel verantwoordelijkheid binnen het uitvoeren van je werkzaamheden. Daarbij neem jij verantwoordelijkheid voor je werk, maar ook voor elkaar. We kijken naar elkaar om en zorgen samen voor een prettige werksfeer.

“Ik leer nog iedere dag bij. Ik haal plezier uit de omgang met de klant, het meedenken met de klant en zorg dragen voor goede afloop van onze leuke en mooie projecten. Tevens mag ik collega’s en leerlingen aansturen en begeleiden, wat mijn werk erg divers maakt.”

|Jeroen, Senior Technisch Specialist.