Over Modderkolk

Modderkolk is een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Dag in dag uit werken onze collega’s aan de mooiste projecten binnen het watermanagement, de industrie en de gezondheidszorg.

Onze vacatures

Wie is Modderkolk?

Wie is Modderkolk?

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 240 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte lijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

Sinds begin dit jaar is Technoforum in Wijchen onze thuisbasis. Hier brengen we techniek in de regio naar een hoger niveau en werken we nauw samen met klanten, leveranciers en scholen. Wil jij in deze frisse en uitdagende omgeving werken? Kijk dan bij onze vacatures.

 

 

Watermanagement

Watermanagement

Bij Modderkolk maken we samen het water van morgen beter. Onze collega’s binnen het watermanagement werken hier dag in dag uit hard aan. Als je kiest voor een baan in de watersector, kom je te werken voor onder andere drinkwaterbedrijven, waterschappen, hoogheemraadschappen en gemeenten. Samen met je collega’s ontzorg je de klant op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

Tijdens je werkzaamheden binnen de watersector werk je op bijzondere plekken en lever je een bijdrage aan cruciale voorzieningen. Duurzaamheid speelt binnen deze sector een grote rol. Wil jij een bijdrage leveren aan het waterbeheer van de toekomst? Dan is een baan in het watermanagement iets voor jou.

Meer over Watermanagement

Industrie

Industrie

Denk jij dat een functie in de industrie bij jou past? Binnen deze sector duik je diep in de processen van onze klanten en werk je aan complexe technische installaties. Vooral de veelzijdigheid en afwisseling maakt het werken binnen de industrie leuk; de ene dag werk je bijvoorbeeld voor een klant in de voedingsmiddelenindustrie en de andere dag werk je aan grote stroomverdelers voor een warmtenet. Daarnaast kom je op plekken waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Lijkt dit jou leuk? Of ben je geïnteresseerd in werken in deze branche? Dan is een functie binnen de industrie iets voor jou.

Binnen de industrie werkt Modderkolk voor verschillende klanten in o.a de chemie, voedselproductie en machinefabrieken. Daarnaast werken we aan de technische oplossingen van morgen om de energietransitie mogelijk te maken. Samen met je collega’s ontzorg je de klant op het gebied van elektrotechnische installaties en automatisering.

Meer over Industrie

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Wil jij werken in een schone werkomgeving, zoals ziekenhuizen en klinieken? Dan is een elektrotechnische of werktuigbouwkundige functie binnen de gezondheidszorg iets voor jou! Bij Modderkolk ondersteunen we zorginstellingen bij alle nodige techniek om werkzaamheden optimaal uit te voeren. Binnen deze sector ga je aan de slag in ziekenhuizen, klinieken of andere zorginstellingen. Samen met je collega’s draag jij zorg voor de HVAC-installaties, elektrotechnische installaties en brandmeldinstallaties en ontzorg je onze klanten op dit gebied. Met jouw werk geef je zekerheid aan klinieken en ziekenhuizen dat zij de operaties goed kunnen uitvoeren.

Modderkolk werkt binnen de gezondheidszorg voor verschillende klanten. Deze klanten bestaan voornamelijk uit ziekenhuizen, klinieken en de farmaceutische industrie. Je werkt vooral binnen en je krijgt te maken met een vaste klantenkring. Wil jij bijdragen aan goede zorg in Nederland? Dan is werken binnen de gezondheidszorg iets voor jou.

Gezondheidszorg

Studenten

Studenten

Modderkolk vindt het belangrijk dat jongeren voldoende kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen in de techniek. We bieden daarom volop mogelijkheden voor meewerkstages en afstudeerstages. Uiteraard is het ook mogelijk stage te lopen bij ondersteunende functies, zoals marketing, personeelszaken of facilitaire ondersteuning.

Bovendien heeft Modderkolk sinds een aantal jaar de eigen Modderkolk Academy voor monteurs in opleiding. Tijdens deze opleiding krijg je één dag in de week les en werk je vier dagen mee met onze ervaren monteurs. Aan het eind van de opleiding ontvang je een landelijk erkend diploma en heb je voldoende geleerd over elektrotechniek om zelfstandig op pad te gaan.

Meer over Studenten

Onze kernwaarden

Vrijheid

Vrijheid betekent binnen Modderkolk dat je de vrijheid krijgt om je werk naar eigen inzicht uit te voeren, de vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en de vrijheid om bijvoorbeeld te kiezen voor een vierdaagse werkweek.

Vertrouwen

Vertrouwen staat binnen Modderkolk voor dat we op een goede en eerlijke manier met elkaar samenwerken. Wij hebben het vertrouwen dat jij als medewerker jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoert naar eigen inzicht, binnen de gestelde kaders.

Verantwoordelijkheid

Bij Modderkolk krijg je veel verantwoordelijkheid binnen het uitvoeren van je werkzaamheden. Daarbij neem jij verantwoordelijkheid voor je werk, maar ook voor elkaar. We kijken naar elkaar om en zorgen samen voor een prettige werksfeer.

“Ik leer nog iedere dag bij. Ik haal plezier uit de omgang met de klant, het meedenken met de klant en zorg dragen voor goede afloop van onze leuke en mooie projecten. Tevens mag ik collega’s en leerlingen aansturen en begeleiden, wat mijn werk erg divers maakt.”

|Jeroen, Senior Technisch Specialist.