24 - 28 uur

Wijchen, Nederland

Corporate Recruiter (0.6 FTE)

hero-image
Wat we vragen

Je bent spontaan en contactvaardig

Je werkt graag in een klein team

Je vindt het leuk om met technische mensen te werken

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Contract voor 24 uur


Zie jij het als een uitdaging om onze flexpool verder uit te breiden en meer structuur te brengen in de werving van deze doelgroep? Wil jij werken in een gezellig en informeel HR team? Dan is deze vacature iets voor jou.

Wat ga je doen? 🔌

In de rol van Corporate Recruiter (0.6 FTE) richt jij je voornamelijk op het opzetten en structureren van de flexpool van Modderkolk. Dit zijn veelal elektromonteurs.

Jij zorgt ervoor dat we een goede flexibele schil hebben waar onze projectleiders en business unit managers uit kunnen putten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met ZZP'ers en verschillende uitzendbureaus. Doordat je regelmatig contact hebt met ZZP’ers, weet jij precies wanneer ze beschikbaar zijn voor een nieuwe opdracht. Je bouwt aan een professionele database met geschikte kandidaten, die je verder gaat uitbreiden en vastleggen in ons ERP-systeem. Je zorgt ervoor dat je vanuit de capaciteitsplanning goed overzicht houdt over de behoefte binnen de diverse teams en vraag en aanbod goed op elkaar afstemt.

Concreet bestaan je werkzaamheden uit:

 • Actief benaderen van ZZP’ers en het onderhouden van contacten;
 • Opbouwen en onderhouden van een netwerk van bureaus en het beoordelen van CV’s;
 • Ophalen en vastleggen van de prestaties van ZZP’ers en inleners;
 • Overzicht behouden van personele behoefte in verschillende teams o.b.v. de capaciteitsplanning;
 • Afstemmen van competenties en kostprijzen met managers;
 • Onboarding plannen voor de nieuwe medewerkers;
 • Afwikkelen van het administratieve proces.

Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken en je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Wie ben jij? 👷🏻

Je vindt het leuk om veel in contact te zijn met technische mensen. Je ziet het als een uitdaging om het huidige proces te optimaliseren en goed neer te zetten voor de toekomst. Daarnaast vind je het leuk om je collega recruiter af en toe mee te helpen met haar werkzaamheden.

Verder ben je in het bezit van:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaar werkervaring als recruiter is een pré;
 • Je hebt affiniteit met de technische branche.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer en word onderdeel van ons HR-team bij Modderkolk!

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 250 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Gezondheidszorg, Industrie en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om hun werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. “Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.