Arnhem, Nederland

32 - 40 uur

Leidinggevend Monteur (IPKW)

hero-image

Wil jij als monteur het gemak van één locatie maar wel de diversiteit van meerdere projecten? Dan past de functie als Leidinggevend Monteur op de locatie IPKW in Arnhem goed bij jou.

Wat ga je doen? 🔌

Het IPKW is een van de meest duurzame industrieterreinen van Nederland. Modderkolk heeft hier een aantal mooie klanten zoals Hyet Solar en Veolia gevestigd en voor de verdere technische uitrol van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een Leidinggevend Monteur. De werkzaamheden zullen voornamelijk projectmatig zijn waarbij je afhankelijk van het project met een aantal andere collega’s intensief samenwerkt.

Werkzaamheden die bij deze functie horen zijn onder andere:

 • Aanleg van zwak- en sterkstroom installaties;
 • Installeren en in bedrijf stellen van besturingskasten;
 • Onderhoud aan elektrotechnische installaties;
 • Indien nodig bestel je de benodigde materialen;
 • Je houdt contact met de opdrachtgever en de Projectmanager over het verloop van het project.

Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Een passend salaris in lijn met jouw ervaring;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • Bedrijfsauto, iPhone en een laptop;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Op onze locatie IPKW beschikken wij over eigen kantoorfaciliteiten en wordt je vanuit ons hoofdkantoor in Wijchen zo nodig verder gefaciliteerd. Uiteraard zorgen wij dat jij de juiste middelen en gereedschappen hebt om vakwerk te kunnen leveren.

Wie ben jij? 👷🏻

Jij vind het leuk om met diverse projecten bezig te zijn voor verschillende opdrachtgevers. Je ziet het als een uitdaging om (jonge) monteurs te begeleiden en aan te sturen. Verder beschik je over de volgende punten:

 • Je hebt (ruime) ervaring als zelfstandig elektromonteur;
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek;

Heb jij de voorkeur om 32u te werken dan kan dat natuurlijk ook, wij denken graag met je mee.

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Hoe ver moet ik reizen?

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?