32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Projectmanager HVAC

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar

Je werkt graag in een klein team

Je bent een teamplayer en hebt een proactieve houding

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Mogelijkheid om 32-40 uur te werken

Leaseauto, iPhone en een laptop


Wil je als projectmanager met je team een bijdrage leveren aan technisch uitdagende projecten binnen de gezondheidszorg? Als projectmanager HVAC word je verantwoordelijk voor de HVAC gerelateerde projecten binnen het team Klinieken en Pharma.

Wat ga je doen?🔌

Geen dag is hetzelfde in de rol van Projectmanager. Zo ben je van ontwerpfase tot nazorg betrokken bij diverse HVAC projecten van bijvoorbeeld renovaties en nieuwbouw van cleanrooms, OK-ruimtes of het ontwerpen en realiseren van nieuwe ziekenhuisafdelingen. Je hebt direct contact met onze klanten en werkt nauw samen met een gezellig team. Je taken zullen bestaan uit:

 • Het overzien en aansturen van meerdere HVAC projecten;
 • Meedenken met en zelf uitwerken van calculaties en offertes;
 • Opstellen en bewaken van de projectplanning;
 • Financiële ontwikkeling van het project bewaken;
 • Projectbezoeken en alle partijen betrokken houden bij de voortgang van het project.
Wat krijg je van ons? ⚡️
 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • Lease auto, iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken of je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard.
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.
Wie ben jij? 👷🏻

Je bent de welbekende “spin in het web” en je zorgt voor een optimale samenwerking met alle stakeholders. In deze rol wordt je de adviespartner van onze klanten, je stelt deze gedurende het project centraal en je ontzorgt ze volledig. Verder haal je energie uit ondernemerschap en durf je verantwoordelijkheid te nemen.

Om succesvol te zijn in deze rol, beschik je over de volgende punten:

 • HBO diploma richting Werktuigbouwkunde of Installatietechniek;
 • Een aantal jaar ervaring met het begeleiden van projecten;
 • Proactieve en flexibele houding.
Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?