Nijmegen, Nederland

32 - 40 uur

Elektromonteur (Semicon)

hero-image

Ben jij een elektromonteur met interesse in de semiconductor industrie en wil je werken op een vaste locatie voor een van de grootste producenten van halfgeleiders? Dan is deze vacature van elektromonteur iets voor jou!

Binnen ons team Semiconductors werk je vast op locatie bij een klant die actief is in de semiconductor industrie. Onze vaste werkplek is gevestigd op de Novio Tech Campus in Nijmegen, waar we een eigen werkplaats en kantoor hebben. Als monteur werk je mee aan het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties, zoals no-breaksystemen, beveiligingsinstallaties en gebouwbeheersystemen. Je werkt volgens geldende veiligheidsnormen en zorgt voor een optimale werking van de installaties.

Concreet bestaan je werkzaamheden uit:

  • Aanleg van zwak-sterkstroom installaties;
  • Installatie en in bedrijf stellen van besturingskasten;
  • Onderhoud aan elektrotechnische installaties;

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer en word onderdeel van ons team!

Wat krijg je van ons? ⚡️

  • Een passend salaris in lijn met jouw ervaring;
  • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
  • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
  • Reiskosten vergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
  • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
  • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Wie ben jij? 👷🏻

Kwaliteit staat bij Modderkolk hoog in het vaandel, daarom verwachten we van onze monteurs dat ze netjes en volgens de geldende veiligheidsnormen te werk gaan. Verder vind je het leuk om samen te werken binnen een betrokken familiebedrijf waarbij er regelmatig diverse activiteiten en trainingen georganiseerd worden. Uiteraard verwachten we dat je een afgeronde Elektrotechnische MBO opleiding hebt.

Geen technische opleiding maar ben je wel geïnteresseerd om je te laten omscholen? Dan kan het leer-werktraject binnen de Modderkolk Academy wellicht iets voor jou zijn!

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd.
“Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?