32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Projectmanager (Watermanagement)

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar

Je werkt graag in een klein team

Je wil samen het water van morgen beter maken

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Mogelijkheid om 32-40 uur te werken

Leaseauto, iPhone en een laptop


Ben jij een projectmanager met interesse in de watersector? Wil jij met een dynamisch team bijdragen aan de realisatie van uitdagende projecten? Dan is deze vacature iets voor jou.

Wat ga je doen?🔌

Als Projectmanager bij Watermanagement ben je verantwoordelijk voor het hele project; techniek, financiën, planning, welzijn van collega’s en veiligheid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, bent aanwezig bij projectvergaderingen, verzorgt de afstemming met de betrokken partijen en motiveert het projectteam. Samen met je collega's werk je aan verschillende projecten gericht op elektrische besturingen van zuiveringsinstallaties, (riool)gemalen, drinkwaterinstallaties, sluizen en stuwen.

Geen dag is hetzelfde in de rol van Projectmanager. Zo ben je betrokken bij diverse projecten van a t/m z, van ontwerpfase tot nazorg. Je hebt direct contact met onze klanten en werkt nauw samen met een gezellig team.

 • Eindverantwoordelijk voor het leiden van meerdere projecten, de werkvoorbereider is hierbij jouw rechterhand
 • Bewaken van voortgang, planning, kwaliteit & budget van de projecten, waarbij je regelmatig contact hebt met alle betrokken partijen, zowel intern als extern
 • Motiveren van jouw projectteam en meer/minderwerk signaleren
 • Meedenken in het uitwerken van calculaties en het afronden offertes

Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • Lease auto, iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken of je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Wie ben jij? 👷🏻

Je weet als projectleider het overzicht te houden. Daarnaast past de omschrijving van teamplayer, motivator en mensgerichte aanpak bij jou.

 • Je bent in bezit van een hbo-diploma richting elektrotechniek of vergelijkbaar
 • Je beschikt over relevante werkervaring binnen de elektrotechniek of industriële automatisering
 • Je bent proactief, klantgericht en oplossingsgericht
 • Je kan plannen en organiseren
 • Je hebt een helicopterview en ervaring om projecten op hoofdlijnen aan te sturen zonder direct af te dalen in de uitvoering

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?