Wijchen, Nederland

32 - 40 uur

Werkvoorbereider (Watermanagement)

hero-image

Wil jij de schakel zijn tussen opdrachtgevers, projectmanagers en monteurs? Vind je kwaliteit en efficiënt werken belangrijk en werk je graag in een klein team met korte communicatielijnen? Dan is de vacature van werkvoorbereider iets voor jou.

Wat ga je doen? 🔌

Als werkvoorbereider binnen Watermanagement ligt je verantwoordelijkheid bij de voorbereiding van elektrotechnische werkzaamheden aan o.a. stuwen en gemalen, sluizen en bruggen, en drinkwaterinstallaties. Of je speelt een belangrijke rol in het mee-ontwerpen van installaties voor projecten binnen de gemeentelijke watertechniek. Bijvoorbeeld middels het voorbereiden van werkzaamheden aan riool- en tunnelgemalen in diverse gemeentes rondom Wijchen.

Je bent de rechterhand van de projectmanager en zorg je ervoor dat onze projecten efficiënt en succesvol worden uitgevoerd, met als uiteindelijk doel een tevreden opdrachtgever.

Concreet bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Samen met de calculator en projectmanager stel je de offerte op volgens de geldende normen, voorschriften en specificaties van de opdrachtgever;
 • Bereid je projecten voor door materialen, mensen en materieel op de juiste tijd en plaats te regelen;
 • Ondersteun je waar nodig de monteurs met technisch advies;
 • Zet je de (project)planning op en bewaakt deze.
 • Signaleer je meer- & minderwerk(en) en/of afwijkingen van de aangeboden werkzaamheden.
 • Onderhoud je contact met opdrachtgevers en (toe)leveranciers.
 • Zorg je voor een correcte Projectadministratie, zoals urenbewaking en projectvoortgang.
Wat krijg je van ons? ⚡️
 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw niveau;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken of je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard.
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.
Wie ben jij? 👷🏻

Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je een flexibele werkhouding hebt, je kan snel schakelen en je vind het belangrijk dat de klant centraal staat. Verder beschik je over de volgende punten:

 • Afgeronde technische MBO opleiding (elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek);
 • Een aantal jaar ervaring als werkvoorbereider of zelfstandig elektromonteur.
Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf wat al ruim 100 jaar actief in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met onze ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel op alle lagen in de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Begin 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen: Technoforum in Wijchen verhuisd. “Technoforum is DE campus voor slimme techniek van Oost Nederland. Technoforum brengt technisch innovatieve gebruikers bijeen, die elkaar versterken. Technoforum biedt ruimte voor techniek.“

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennis maken? App, mail of bel dan gerust met personeelszaken (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Hoe ver moet ik reizen?

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?