Wijchen, Nederland

32 - 40 uur

(Lead) Hardware Engineer (Watermanagement)

hero-image

Wil jij als Hardware Engineer jouw stempel drukken op de maatschappelijke kwestie; zorgen dat heel Nederland droge voeten behoudt? Wil jij bijdragen aan Nederland Waterland? Dan kunnen wij jou een mooie baan aanbieden.


Wat ga je doen? 🔌

Als Hardware Engineer kom je te werken in ons team Watermanagement. Binnen dit team zijn dagelijks 42 techneuten, waarvan 6 Hardware Engineers, actief en is er naast hard werken ook ruimte om hard te lachen.

Als Hardware Engineer ontwerp jij innovatieve oplossingen aan elektrische besturingen van zuiveringsinstallaties, (riool)gemalen, drinkwaterinstallaties, sluizen en stuwen. Je bent van begin tot eind bij het project betrokken en dat maakt deze rol zo uitdagend! Vanuit de offerte of het bestek bekijk jij de technische specificaties en bespreek je de wensen van de klant met het projectteam. Daarna ga jij aan de slag en kom je met innovatieve oplossingen. Verder bestaan je taken uit:

 • Ontwerpen van innovatieve oplossingen in EPlan;
 • Bestellen van de benodigde elektrotechnische componenten;
 • Dagelijkse afstemming met onze panelenbouwers en andere collega’s;
 • Op technisch vlak overleggen met de opdrachtgever;
 • Onderhouden van de standaarden.

Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Een passend salaris in lijn met jouw ervaring;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken of je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard.
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er zeer ruime mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels.

Wie ben jij? 👷🏻

Om succesvol te zijn in deze functie vinden we het belangrijk dat je meedenkt met innovatieve oplossingen voor onze projecten en dat je open staat om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding (mbo+ of hbo) Elektrotechniek;
 • Ervaring met EPlan;
 • Ervaring met EPlan Pro Panel is een pré.

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Hoe ver moet ik reizen?

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?