Wijchen, Nederland

40 uur

Leerling Elektromonteur

hero-image

Wil jij het vak van monteur leren en je kennis gelijk toepassen in de praktijk? Dan bieden wij jou een opleidingstraject aan als Leerling Monteur Elektrotechniek.

Wat ga je doen? 🔌

Als Leerling Monteur volg je de BBL studie elektrotechniek niveau 3 of 4 in onze eigen bedrijfsschool. Of je nu zij-instromer bent of net van het voortgezet onderwijs komt, dat maakt niks uit.

Onze docenten, werkzaam bij het Koning Willem 1 College, komen iedere maandag bij ons op locatie om de theorielessen te geven. In de klas zit je samen met je collega Leerling Monteurs en krijg je zowel theorie als praktijklessen. De rest van de week ben je werkzaam als monteur en word je begeleid door een ervaren collega die jou de kneepjes van het vak leert.

Samen met jou kijken we waar je interesses liggen, om te bepalen welke branche het best bij jou past.

Over de werksfeer bij Modderkolk schrijft Leerling Monteur Rik: “Vanaf dag één word je gezien als een volwaardig medewerker, niet als een student. Collega’s vinden het juist leuk om hun vakkennis over te dragen.”

Wat krijg je van ons? ⚡️
  • Vanaf dag één fulltime salaris;
  • Wij investeren in jouw opleiding;
  • 38 vrije dagen;
  • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
  • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk, ook na het behalen van je opleiding! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
  • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels.

Als monteur wil jij je werk natuurlijk goed kunnen doen. Daarom zorgen wij voor de nieuwste gereedschappen van Hilti, passende kleding en de benodigde veiligheidsmiddelen.

Wie ben jij? 👷🏻

Hard werken en een gemotiveerde houding, dat zijn eigenschappen die je moet hebben om bij Modderkolk aan de slag te gaan. Leerlingen van het VMBO, HAVO en zij-instromers zijn van harte welkom om te solliciteren.

Tijdens de sollicitatieperiode kijken we op basis van gesprekken en een praktische test of jij geschikt bent voor het vak. Geslaagd? Dan verwelkomen we je je graag binnen een van onze klantteams.

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris ( / 06 57138777 ).


Hoe ver moet ik reizen?

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?