Wijchen, Nederland

32 - 40 uur

Elektromonteur (Klinieken)

hero-image

Wil jij als monteur werken aan de nieuwbouw, renovatie en het onderhoud van operatiekamers, klinieken en cleanrooms? Zoek jij als monteur de diversiteit tussen projecten en onderhoud, en wil je op deze manier jouw bijdrage leveren aan de hoogwaardige zorg in Nederland? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen? ūüĒĆ

Team Klinieken is een groeiend team binnen Modderkolk en bestaat uit totaal 17 man. Dit team is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van diverse privéklinieken, ziekenhuizen en zorginstellingen door het hele land. Het ene moment ben je samen met je collega’s een OK aan het verbouwen en de andere keer los je een kleine storing op. Concreet bestaan je taken uit:

 • Aanleg van zwak-sterkstroom installaties;
 • Installatie en in bedrijf stellen van besturingskasten;
 • Onderhoud aan elektrotechnische installaties;
 • Indien nodig bestel je de benodigde materialen;
 • Je houdt contact met de opdrachtgever en de Projectmanager over het verloop van het project.

Het leuke aan deze functie is dat onze opdrachtgevers verspreid zitten door Nederland en je dus regelmatig op verschillende locaties aan het werk bent. 

Wat krijg je van ons? ‚ö°ÔłŹ

 • Een passend salaris in lijn met jouw ervaring;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Reiskostenvergoeding van ‚ā¨0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballenūüėČ.

Als monteur wil jij je werk natuurlijk goed willen doen. Daarom zorgen wij voor de nieuwste gereedschappen van Hilti, passende kleding en de benodigde veiligheidsmiddelen.

Wie ben jij? ūüĎ∑ūüŹĽ

Kwaliteit staat bij Modderkolk hoog in het vaandel, daarom verwachten we van onze monteurs dat ze netjes te werk gaan. Verder vind je het leuk om samen te werken binnen een betrokken familiebedrijf waarbij er regelmatig op vrijdag een VRIJMIBO is. Uiteraard verwachten we dat je een afgeronde Elektrotechnische MBO opleiding hebt.

Geen technische opleiding maar ben je wel ge√Įnteresseerd om je te laten omscholen? Dan kan het leer-werktraject binnen de Modderkolk Academy wellicht iets voor jou zijn!

Dit is werken bij Modderkolk: ūüôĆ

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industri√ęle automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega‚Äôs werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‚ÄėTechnoforum‚Äô in Wijchen verhuisd.
‚ÄúTechnoforum is d√© ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.‚ÄĚ

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Hoe ver moet ik reizen?

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industri√ęle automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega‚Äôs aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?