32 - 40 uur

Oss, Nederland

Werkvoorbereider (Pharma)

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde elektrotechnische opleiding

Je werkt graag in een klein team

Je hebt een flexibele werkhouding

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Mogelijkheid om 32-40 uur te werken


Modderkolk heeft al jaren een goede samenwerking met een groot farmaceutisch bedrijf in Oss en Boxmeer. We richten ons hier voornamelijk op elektrotechnische en werktuigbouwkundige projecten, waarvoor we op zoek zijn naar een gedreven Werkvoorbereider om ons team te versterken.

Wat ga je doen? 🔌

Als Werkvoorbereider Pharma speel je een belangrijke rol in het succesvol uitvoeren van onze projecten binnen de farmaceutische industrie. Je fungeert als de rechterhand van de projectmanager en draagt bij aan een efficiënte uitvoering van onze projecten, met als uiteindelijk doel een tevreden opdrachtgever!

Concreet bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Het opstellen van de calculatie volgens geldende normen, voorschriften en specificaties van de opdrachtgever;
 • Bereid je projecten voor door materialen, mensen en materieel op de juiste tijd en plaats te regelen;
 • Ondersteun je waar nodig de monteurs met technisch advies;
 • Zet je de (project)planning op en bewaakt deze.
 • Signaleer je meer- & minderwerk(en) en/of afwijkingen van de aangeboden werkzaamheden.
 • Onderhoud je contact met opdrachtgevers en (toe)leveranciers.
 • Zorg je voor een correcte Projectadministratie, zoals urenbewaking en projectvoortgang.

Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken of je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard.
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Wie ben jij? 👷🏻

Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je een flexibele werkhouding hebt, je snel kan schakelen en je vindt het belangrijk dat de klant centraal staat. Verder beschik je over de volgende punten:

 • Afgeronde technische MBO-opleiding (elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek);
 • Een aantal jaar ervaring als werkvoorbereider of zelfstandig elektromonteur.

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf wat al ruim 100 jaar actief in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met onze ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel op alle lagen in de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Begin 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen: Technoforum in Wijchen verhuisd. “Technoforum is DE campus voor slimme techniek van Oost Nederland. Technoforum brengt technisch innovatieve gebruikers bijeen, die elkaar versterken. Technoforum biedt ruimte voor techniek.“

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennis maken? App, mail of bel dan gerust met personeelszaken (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?