32 - 40 uur

Oss, Nederland

Elektromonteur (Pharma)

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde opleiding elektrotechniek of mechatronica

Je werkt graag op een vaste locatie

Je wil graag in een schone omgeving werken

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, vrij op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Mogelijkheid om 32-40 uur te werken

Nieuwste gereedschap van Hilti


Vind jij het als monteur belangrijk om je steentje bij te dragen aan het welzijn van onze maatschappij? En doe je dit het liefst vanaf één locatie? Dan hebben wij een mooie kans voor jou.

Wat ga je doen?🔌

Modderkolk heeft al jaren een goede samenwerking met een groot farmaceutisch bedrijf in Oss en Boxmeer. Hier zijn we op zoek naar een ervaren elektromonteur. Je gaat werken aan elektrotechnische en, indien nodig, werktuigbouwkundige projecten. We hebben korte lijnen met de onderhoudsdienst op de locatie.

Concrete werkzaamheden die bij deze functie horen zijn:

 • Vervangen, uitbreiden en verplaatsen van licht- en krachtverdelers.
 • Aanpassingen uitvoeren aan WCD’s, verlichting, data-aansluitingen en databekabeling.
 • Luchtbehandelingssystemen in cleanrooms en laboratoria.

Binnen deze (schone) werkomgeving staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit zijn zaken die vanuit de opdrachtgever veel aandacht vereisen en hier ook tijd en geld voor vrij maakt.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer en word onderdeel van ons dynamische team bij Modderkolk!

Wat krijg je van ons? ⚡️
 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels.
 • Op onze vaste locaties beschikken wij over eigen kantoorfaciliteiten en word je vanuit ons kantoor in Wijchen zo nodig verder gefaciliteerd. Uiteraard zorgen wij dat jij de juiste middelen en gereedschappen hebt om vakwerk te kunnen leveren.

Als monteur wil jij je werk natuurlijk goed kunnen doen. Daarom zorgen wij voor de nieuwste gereedschappen van Hilti, passende kleding en de benodigde veiligheidsmiddelen.

Wie ben jij? 👷🏻

Als Monteur werk je mee aan de optimale gezondheid van mens en dier in een uiterst moderne omgeving. Je vindt het leuk om binnen een klein team de samenwerking op te zoeken en diverse projecten op te pakken. Verder beschik je over de volgende punten:

 • Je hebt (ruime) ervaring als zelfstandig elektromonteur;
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek;
 • Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Heb jij de voorkeur om 32u te werken dan kan dat natuurlijk ook, wij denken graag met je mee.

Dit is werken bij Modderkolk:🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?