32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Accountmanager (Industriële Automatisering)

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de techniek

Ervaring binnen een (adviserende) commerciële functie

Communicatief vaardig en proactief

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Lease auto, iPhone en een laptop

Flexibele werktijden en thuiswerken mogelijk


Krijg jij energie om mee te bouwen aan ons team IA? Ben jij de professional op het gebied van Industriële Automatisering en industrie 4.0, wil jij een actieve bijdrage leveren bij het uitbouwen van onze klantenkring in de marktsegmenten Industrie en Watermanagement. Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan.

Wat ga je doen? 🔌

Samen met de manager IA word je verantwoordelijk voor de commerciële prestaties van het team.

Het wordt jouw taak om bestaande en nieuwe opdrachtgevers te voorzien van adviezen en passende oplossingen te bedenken voor IA vraagstukken. Je werkt hierbij nauw samen met de Lead Engineer die de technische oplossingen meer kracht geeft. Samen met het team word je verantwoordelijk voor het succesvol uitrollen van projecten met een tevreden opdrachtgever als resultaat zodat we samen een lange termijn relatie kunnen opbouwen. Wij verwachten van onze accountmanagers dat ze het verloop van het project volgen en vanuit daar nieuwe kansen te signaleren.

Verder bestaan je werkzaamheden uit:

 • Het opstellen van een competitief salesplan;
 • Het adviseren van (potentiële) klanten over industriële automatisering;
 • Het onderscheidende vermogen van Modderkolk goed vertalen naar kansen binnen de markt;
 • Je begeleidt offertetrajecten en maakt calculaties;
 • Samen met de manager ben je verantwoordelijk voor de lange termijn visie van de afdeling.

Wat krijg je van ons?

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • Lease auto, iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken of je werktijden flexibel inrichten? Dat kan uiteraard.
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.Wie ben jij? 👷🏻

Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je op een ondernemende manier de markt gaat benaderen, je adviseert klanten en je bent in staat hun te ontzorgen binnen de industriële automatisering. Je bent een echte bouwer en je zoekt de combinatie tussen hard werken en hard lachen! Verder beschik je over de volgende punten:

 • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de techniek;
 • Een aantal jaar ervaring binnen een (adviserende) commerciële functie;
 • Je hebt een bewezen track record binnen de industriële automatisering.

Geen technische opleiding maar wel jaren lang actief geweest in een soortgelijke rol? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?