32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Lead Hardware Engineer (Industrie)

hero-image
Wat we vragen

Afgeronde elektrotechnische opleiding

Je werkt graag in een klein team

Je hebt kennis van Eplan en bij voorkeur ProPanel

Wat we aanbieden

38 vrije dagen, flexibel op te nemen

Onbeperkt opleidingsbudget

Mogelijkheid om 32-40 uur te werken


Zie jij het als een uitdaging om een groep jonge Hardware Engineers naar een hoger level te tillen? Binnen ons team Industrie zijn we op zoek naar een ervaren Hardware Engineer die hier een succes van gaat maken. 

Wat ga je doen? 🔌

Onze Hardware Engineers ontwerpen dagelijks innovatieve oplossingen voor onze klanten binnen de maakindustrie en energietransitie. Geen een project is hetzelfde en dat maakt het voor hen een mooie uitdaging. Jij zorgt ervoor dat de engineers zich in hun vak kunnen ontwikkelen, de projecten verdeeld worden onder de engineers en zorgt, waar nodig, voor een kick-off van het project. Bij complexe projecten denk je mee in het functionele ontwerp en ben je verantwoordelijk voor de controleslag van de tekeningen.

Binnen Modderkolk gaan we ProPanel implementeren. Als Lead Engineer zal je betrokken zijn bij de implementatie van deze software. Verder bestaan je taken uit het volgende:

 • Je zorgt voor een strakke planning;
 • Je begeleidt en motiveert Engineers;
 • Je borgt de NEN-normen;
 • Je denkt mee in het voortraject van offertes;
 • Afhankelijk van de drukte ben je zelf ook aan het engineeren.

Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 38 vrije dagen die je flexibel kan opnemen (op fulltime basis);
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken, je werktijden flexibel inrichten of parttime werken? Dat kan uiteraard;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Wie ben jij? 👷🏻

Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je al een aantal jaar ervaring hebt als Hardware Engineer en het leuk vindt om jouw kennis over te dragen! Jij bent de coördinator van het team, dus het is belangrijk dat je goed overzicht behoudt en op een mensgerichte manier sturing geeft aan het team. Verder beschik je over de volgende punten:

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van Elektrotechniek of Industriële automatisering;
 • Kennis van Eplan en bij voorkeur ProPanel;
 • Kennis van de geldende NEN-normen.

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. "Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777).


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?