Wijchen, Nederland

32 - 40 uur

Full Stack Software Developer

hero-image

Wil jij onze collega’s verder helpen efficiënter te werken? Voor de verdere ontwikkeling van ons ERP-systeem zijn we op zoek naar een Developer met een oog voor detail als het gaat om het ontwerpen van efficiënte bedrijfsprocessen.

Wat ga je doen? 🔌

Als Full Stack Developer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van ons ERP-systeem. Je werkt samen met de verschillende afdelingen om input te krijgen hoe het systeem hun dagelijkse werkzaamheden kan ondersteunen en verbeteren. Vervolgens vertaal je deze naar functionele specificaties die de werkprocessen optimaliseren.

 • Ontwikkelen en implementeren van nieuwe functionaliteiten binnen ons ERP-systeem;
 • Onderhouden en upgraden van bestaande systeemonderdelen;
 • Vertalen van gebruikersbehoeften naar technische specificaties en oplossingen;
 • Testen, debuggen en documenteren van de ontwikkelde software;
 • Nieuwe functionaliteiten ontwikkelen en toevoegen voor de mobile-app
 • Ondersteunen van medewerkers bij het gebruik en begrip van het ERP-systeem.

Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw niveau;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken, je werktijden flexibel inrichten of parttime werken? Dat kan uiteraard;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Wie ben jij? 👷🏻

Voor deze rol is het belangrijk dat je de programmeer taal Magic kent of dat jij je hier (verder) in wilt ontwikkelen. Verder kan je goed de vertaalslag maken tussen de interne klant vraag en de te ontwikkelen functionaliteiten.

Verder beschik je over de volgende punten:

 • WO of HBO opleiding richting bijvoorbeeld informatica, ICT of software development;
 • Ervaring met of kennis van Angular en Magic is een pré;

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).Hoe ver moet ik reizen?

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?