Wijchen, Nederland

32 - 40 uur

Tester Paneelbouw

hero-image

De Panelenbouw heeft misschien wel de mooiste werkplek binnen Modderkolk, centraal gelegen in het pand met uitzicht op de tuin. Vanuit hier werken onze Paneelbouwers aan klant specifieke verdelers, besturings-en schakelkasten. Voor de laatste schakel in het traject zijn wij opzoek naar een Tester.

Wat ga je doen? 🔌

Geen enkel detail ontgaat jou; jij zorgt dat klanten de besturingskasten moeiteloos kunnen gebruiken en op en top tevreden zijn. Als Tester ben jij de laatste controlepost voor de paneelbouw voordat de verdelers, besturings-en schakelkasten naar de klant gaan. Jij zorgt er voor dat al deze kasten grondig worden getest. Je bent kritisch en je vindt het belangrijk dat de kasten foutloos en volgens de Modderkolk kwaliteit naar de klant gaan.

Je bent actief in het signaleren van knelpunten in de uitvoering van de paneelbouw, met als doel het paneelbouwproces efficiënt te laten verlopen. De resultaten van de geteste panelen deel je met de Teamleider die de uitkomsten met de paneelbouwers bespreekt. Samen streven jullie naar een foutloze productie!

Concreet bestaan je werkzaamheden uit:

 • Testen van de panelen (schakelkasten, verdelers, besturingskasten) volgens de NEN1010, NEN61439 en NEN60204 én het testen van besturingskasten met behulp van ontwerpen, werkvoorschriften van de klanten en een checklist, lettende op de visuele en functionele elementen;
 • Rapporteren van de bevindingen aan de projectleider, engineer en paneelbouwer;
 • In samenwerking met de Teamleider Paneelbouw voorzien van feedback aan de paneelbouwer, engineer en projectleider;
 • Je haalt eventuele fouten tijdens de testronde eruit.

Als Modderkolk vinden wij het belangrijk om de jeugd al vroeg kennis te laten maken met de techniek. Daarom bieden wij diverse stageplekken aan voor onder andere leerlingen op het VO en MBO. Indien nodig vind jij het leuk om deze leerlingen een leuke stage te bieden en enthousiast te maken voor de techniek.

Wat krijg je van ons? ⚡️
 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw niveau;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • iPhone en een laptop;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.
Wie ben jij? 👷🏻

Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, jij ziet het als een uitdaging om alle verdelers, besturings-en schakelkasten foutloos naar de klant te sturen. Je bent communicatief vaardig want je vindt het leuk om feedback aan de paneelbouwers te geven en zo als team naar het beste resultaat te streven. Verder beschik je over de volgende punten:

 • Afgeronde MBO opleiding op gebied van elektrotechniek, mechatronica of automatiseringstechniek
 • Kennis van PLC techniek, Meet- en regeltechniek;
 • Voorkeur voor enkele jaren ervaring als Paneelbouwer.
Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Hoe ver moet ik reizen?

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?