Wijchen, Nederland

36 - 40 uur

Business Unit Manager (Industrie)

hero-image

In de rol van Business Unit Manager zorg jij ervoor dat het marktsegment Industrie binnen Modderkolk verder kan uitbreiden. Daarbij bepaal jij de strategie en faciliteer je jouw teamleden om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Ook enthousiasmeer en motiveer je hen om hun (persoonlijke) doelen te realiseren.

Wat ga je doen? 🔌

Binnen Modderkolk werken we met Business Units. Dit zijn multidisciplinaire teams die een vaste klant(groep) bedienen. Op deze manier kunnen we de klant optimaal centraal stellen en kunnen we in kleine teams blijven werken, waarbij naast hard werken gezelligheid voorop staat! Ter uitbreiding van team Industrial Solutions zijn we opzoek naar een bevlogen leidinggevende.

Als Business Unit Manager word je verantwoordelijk voor één van de Business Units binnen het marktsegment Industrie en de groeiontwikkeling hiervan. Samen met de Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het bepalen en realiseren van de Business Unit doelstellingen. Dagelijks stuur je ongeveer 35 collega’s aan, waaronder Monteurs, Engineers, Werkvoorbereiders en Projectleiders.

Je taken bestaan onder andere uit:

 • Het ontwikkelen en implementeren van een strategie om de Business Unit te laten groeien en de marktpositie te versterken;
 • Het bewaken van de financiële prestaties, budgetten en projectresultaten;
 • Het coachen, motiveren en aansturen van je collega’s om het beste in hen naar boven te halen.

Daarnaast werk je nauw samen met de Business Unit Managers van andere teams en HR om de organisatie verder te laten groeien. Het binden en boeien van collega’s is daarbij een belangrijk punt.

Wat krijg je van ons? ⚡️

 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw niveau;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • Lease auto, iPhone en een laptop;
 • Af en toe thuiswerken, je werktijden flexibel inrichten of parttime werken? Dat kan uiteraard;
 • Werken in een nieuw, modern pand (Technoforum) in Wijchen;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen😉.

Wie ben jij? 👷🏻

Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je een ondernemende manier van werken hebt. Je ziet het als een uitdaging om samen met het team te streven naar de gestelde doelen. Verder beschik je over de volgende punten:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie als eindverantwoordelijke;
 • Het is een pré als je kennis hebt van industriële automatisering en elektrotechniek.

Geen technische opleiding maar wel jaren lang actief geweest in een technische omgeving? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Dit is werken bij Modderkolk: 🙌

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega’s werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen ‘Technoforum’ in Wijchen verhuisd. ” Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.”

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter Iris (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).


Hoe ver moet ik reizen?

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Modderkolk is het gezelligste familiebedrijf van Wijchen met ruim 100 jaar ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering. Dagelijks werken we met ca. 250 bevlogen collega’s aan de mooiste projecten. Los van onze sterke groei zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en werken we in kleine teams met korte communicatielijnen. Bij Modderkolk vinden we een goede werksfeer en persoonlijke aandacht belangrijk. Je krijgt daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

profile-picture
Iris Stevens

Recruiter

Vragen?